Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Hotel, toerisme of sport studeren in het buitenland

Information Planet
Samenvatting
Europa, Noord-Amerika
   
Taalreizen

Over deze opleiding

HOTEL, TOERISME OF SPORT STUDEREN IN HET BUITENLAND

Wil jij graag hotel, toerisme of sport studeren in het buitenland? De wereld van de gastvrijheid! Het buitenland biedt je veel mogelijkheden op het gebied van hospitality en toerisme, maar ook voor recreatie en sport. Na je studie staan de grootste namen in de hotelbranche te springen om jou in dienst te nemen. Je volgt de opleiding op jouw eigen niveau en je kiest zelf waar je deze opleiding gaat volgen! Heb je hier hulp voor nodig, dan staan onze studie- en reisadviseurs voor jou klaar!

Hospitality en Toerisme | Hospitality, Hotelmanagement, Tourism, Eventmanagement 

Ben jij gastvrij, spontaan en actief? Dan is deze studie voor jou weggelegd! Hospitality en toerisme is de grootste branche ter wereld qua werkgelegenheid. Door deze opleiding in het buitenland te volgen heb jij een streepje voor op de arbeidsmarkt en kom jij sneller in contact met wereldwijde top hotelketens en toeristische bedrijven. 

Sport en Recratie | Sport, Sport instructor, Recreation 

Zit jij vol met energie en hou je ervan om mensen aan te sturen of te vermaken? Dan ben jij de geschikte persoon voor deze opleiding! Stap in de wereld van animeren, sport en bewegen en kies uit een van de vele mogelijkheden die het buitenland jou te bieden heeft. 

Heb jij interesse in een hotel, toerisme of sportopleiding in het buitenland? Jouw carrière start hier. Information Planet helpt jou met het kiezen uit de studiemogelijkheden en bestemmingen. Met ons kom je er!

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Hotel, toerisme of sport studeren in het buitenland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Hotel, toerisme of sport studeren in het buitenland? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's