Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

ICT of techniek opleiding in het buitenland

Information Planet
Samenvatting
Europa, Noord-Amerika
   
Taalreizen

Over deze opleiding

ICT OF TECHNIEK OPLEIDING IN HET BUITENLAND

Interesse in een  ICT of techniek opleiding in het buitenland? In het buitenland komt jouw liefde voor computers en techniek tot zijn recht. Je vindt er de meest gerenommeerde technolgische bedrijven en ook worden er de nieuwste technologieen uitgevonden. Specialiseer jezelf in een van de volgende studierichtingen: ICT of Techniek en Chemie en leg een stevige basis voor jouw toekomstige loopbaan. Jouw carrière begint hier!

ICT | Computing, Information Technology 

De computer heeft geen geheimen voor jou en jij wilt graag werken in het hart van de digitale wereld. Door te studeren in het buitenland bevind jij je in de omgeving van de meest gerenommeerde ICT bedrijven en ben jij als eerste op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen die zich daar voortdoen. Wees creatief en zet de nieuwste technologieen naar je hand! 

Techniek en Chemie | Engineering, Elektronics, Manufacturing, Technology, Chemistry, Physics 

Wil jij graag bijdragen aan de verbetering van producten en processen in de gehele wereld? Onder Techniek en Chemie heb je veel verschillende studies, studierichtingen en beroepen. Bij allemaal is het belangrijk dat jij een nieuwsgierige, onderzoekende houding hebt en innovatief bent. Je bedenkt overal een oplossing voor om de wereld beter te maken!

Heb je interesse of wil jij meer informatie over de verschillende studierichtingen? Neem contact op met Information Planet. Onze studie- en reisadviseurs helpen je met al jouw vragen!

Information Planet

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...


Lees meer over Information Planet

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in ICT of techniek opleiding in het buitenland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Information Planet

Information PlanetGratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over ICT of techniek opleiding in het buitenland? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's