Taalreizen

Lerarencursus in het buitenland

Information Planet, In Edinburgh (+3 locations)
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

WORD EEN ECHTE PROFESSIONAL IN HET ENGELSTALIGE ONDERWIJS

Heb jij een passie voor lesgeven in de Engelse taal en haal jij alles uit de kast om de beste lessen te geven? Volg een lerarencursus in het buitenland en ontwikkel jezelf tot een professional in het Engelstalig onderwijs. Breng je Engelse taalvaardigheid naar een hoger niveau en leer innovatief en creatief te zijn. Zo geef je de effectiviteit van jouw lessen een boost! 

Ga aan de slag als docent in het buitenland, geef les in het vak Engels of geef in andere vakken les aan internationale groepen in eigen land. Tijdens onze lerarencursussen duik je in de cultuur van het land en pas je jouw Engelse taalvaardigheid direct toe in de omgeving waar je de cursus volgt. De vraag naar goede docenten die Engelstalig onderwijs geven is wereldwijd erg groot. Door het volgen van een lerarencursus geef je jouw carrière een internationale dimensie! Kijk voor de mogelijkheden bij onze Teacher Training cursussen.

Heb jij nog geen ervaring in het onderwijs en wil je een certificaat behalen om Engelse les te mogen geven aan non-native speakers? Kijk dan bij onze TEFL cursussen. 

Onze lerarencurssuen bestaan uit veel praktijkelementen en culturele activiteiten. Dit is een interactieve en leuke manier van leren. Veel cursussen komen in aanmerking voor een Erasmus plus beurs. Dankzij deze financiële steun vertrekken er jaarlijks veel docenten op cursus naar het buitenland.

Toelatingseisen

  • Groeiende vraag naar gecertificeerde leraren 
  • De mogelijkheid om overal ter wereld les te geven
  • Interessante toevoeging op je cv
  • Daag jezelf uit!

Geïnteresseerd in één van onze lerarencursussen? Onze studie- en reisadviseurs helpen je graag met het verwezenlijken van jouw carrièredroom. 

Information Planet
Liniestraat 19
4816 BG

Information Planet is de specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met ruim 20 jaar ervaring hebben onze studie- en reisadviseurs de juiste kennis in huis om jouw perfecte taalcursus, High School of studie in...

Lees meer over Information Planet