Cursussen & Trainingen

Visagie

Instituut Thomas, In Den Bosch (+1 locations)
Tijdsduur
1 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
1 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding


Opleiding VisagieEen visagist is de hele dag bezig met make-up. Is dit iets voor jou? Dan zit je helemaal op je plek bij de opleiding Visagie van Instituut Thomas!

Een expert in alle vormen van make-up

Make-up is heel persoonlijk. Wat de ene persoon prachtig staat, is voor de ander juist totaal niet geschikt. Een goede visagist kijkt goed naar iemands gelaatsvormen en persoonlijkheid. Om te leren hoe je dit doet, volg je bij Instituut Thomas een aantal handige theorielessen. Maar natuurlijk wil je wel zo snel mogelijk zelf met de kwasten aan de slag. Dat kan bij de praktijklessen. Je oefent met verschillende soorten make-up, waaronder dagmake-up, gala make-up en bruidsmake-up. Daarnaast leer je meer over kleuren, styling en het geven van metamorfoses.

Diploma

Klaar voor de toekomst met het officiële diploma

Instituut Thomas werkt samen met erkende exameninstellingen. Als je slaagt voor de examens dan mag je het officiële diploma ophalen. Jij bent klaar voor de toekomst.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een diploma van de opleiding Visagie?

De meeste visagisten werken als zelfstandige of op freelance basis. Je wordt vaak ingehuurd voor fotosessies, modeshows, videoclips, kapsalons of demonstraties. Maar het kan ook zijn dat je iemand mooi moet maken voor een bruiloft, gala of een première. Een expert als jij is natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste trends. Hierdoor creëer je een mooie eigentijdse look die perfect past bij jouw klant. Zo weet je zeker dat ze tevreden de deur uitgaan.

Toelatingseisen

Is de opleiding tot visagist iets voor jou?

Deze deeltijdopleiding is geschikt voor iedereen met interesse in visagie. Je hebt dus geen speciale ervaring of vooropleiding nodig om je in te kunnen schrijven. Al is een diploma op minimaal VMBO-niveau wel gewenst. Bij je inschrijving kun je kiezen voor de dag- of de avondopleiding. Studenten van de dagopleiding hebben één dagdeel per week les. Ook bij de avondstudie zit je één avond per week op school. Inhoudelijk zijn beide varianten hetzelfde.

Kosten

Bij Instituut Thomas betaal je voor deze opleiding ongeveer €1.500,- lesgeld. Daar komen nog kosten bij voor onder andere boeken, materiaal en het examen. Inclusief het lesgeld ben je voor deze studie rond de €3.300,- kwijt.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Visagie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Instituut Thomas
Verwersstraat 51-53
5211 HT Den Bosch

Welke opleidingen kun je volgen bij Instituut Thomas?

Instituut Thomas is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Het maakt niet uit of je nu bezig wilt gaan met haar, make-up of nagels: bij Instituut Thomas vind je altijd een opleiding die bij je past! Instituut...

Lees meer over Instituut Thomas