HBO Bachelor

HBO Nautisch Business Management

IVA Driebergen, In Driebergen
Tijdsduur
3 jaar theoretisch + half jaar afstudeerfase
Taal
Nederlands
Tijdsduur
3 jaar theoretisch + half jaar afstudeerfase
Taal
Nederlands
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Nautisch Business Management bij IVA Driebergen

Nautisch Business Management is dé managementopleiding toegespitst op de jachtbouw en watersportwereld. Je wordt opgeleid voor commerciële en managementbanen in deze sectoren. Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a.: economie, marketing, verkoop en techniek. De opleiding geeft de beste start voor commerciële managementfuncties in de watersportbranche. Ook in andere bedrijfstakken kun je met dit brede programma uitstekend aansluiten. 

Hoe ziet de hbo-opleiding Nautisch Business Management eruit?

Nautisch Business Management is een voltijd lesprogramma. Eén dag in de week zoek je letterlijk de praktijk op. Deze dag biedt jou interessante gastcolleges. Ook ga je geregeld op bedrijfsbezoek bij toonaangevende spelers in de sector. Direct contact met het bedrijfsleven is zo gegarandeerd. 

De keuzerichting Nautisch Business Management is onderdeel van Hogeschool IVA. In de eerste twee jaar ligt de focus op de Nautische branche. Daarna volgt een algemeen managementjaar. Dit jaar geldt als voorbereiding op de afstudeerstage. In vierde studiejaar is de afstudeerstage van zes maanden en het jaar sluit je af met een afstudeerscriptie.

Klaar met de studie Nautisch Business Management?

Nadat je afgestudeerd bent voor de opleiding Nautisch Business Management van IVA Driebergen kun je direct aan de slag. De IVA heeft een uitgebreide vacaturebank, die je kunt gebruiken om een geschikte baan te vinden.

Diploma

Diploma van de opleiding Nautisch Business Management

Nadat je afgestudeerd bent voor de opleiding Nautisch Business Management ontvang je de bachelor titel “Hogere Management Opleiding voor de mobiliteitsbranche”.

Toelatingseisen

Toelatingseisen van deze Nautische managementopleiding

Om toegelaten te worden voor de opleiding Nautisch Business Management op IVA Driebergen Business School, moet je voldoen aan een van de onderstaande toelatingseisen:

  • mbo-diploma niveau 4
  • havo-diploma
  • vwo-diploma

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Nautisch Business Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
IVA Driebergen
Hogesteeg 2a
3972 JT DRIEBERGEN

IVA Driebergen - Business School met mbo- en hbo-opleidingen

IVA Driebergen is dé Business School op mbo- en hbo-niveau. De opleiding  van IVA Driebergen heeft twee rijkserkende studierichtingen: Automotive Business Management  Nautisch Business Management  Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a.: economie, marketing, verkoop en techniek. De kleinschalige particuliere...

Lees meer over IVA Driebergen