MBO Automotive Business Management

IVA Driebergen, In Driebergen
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
2 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Automotive Business Management, sprintopleiding mbo+

Je hebt je vmbo-opleiding afgerond en wilt het liefst aan het werk. Toch weet je dat werkgevers 'meer' vragen dan dat je nu hebt geleerd. Eigenlijk zou je nog een korte, krachtige mbo-opleiding moeten volgen die jou klaarstoomt om te starten in het bedrijfsleven. IVA Driebergen biedt die opleiding! 

De sprintopleiding mbo+ is een tweejarig rijkserkend programma op mbo4-niveau. Je krijgt een breed vakkenpakket dat jou helpt om straks een goede baan te vinden. We verwachten dus wel wat van je. De specifieke auto’saus’ zorgt dat jij interessant wordt voor het bedrijfsleven en maakt je studie leuk. Vier dagen in de week ben je in Driebergen. Op vrijdag heb je praktijkstage. Zo leer je om de theorie ook echt in het bedrijfsleven te oefenen.

Op de IVA dagen we je graag uit. Jij wilt nú kort studeren en later véél bereiken. Onze sprintopleiding mbo+ is daarom compact en overzichtelijk. Wij laten je zien waaróm je iets leert en wat je er later aan hebt! Hoe zit het met dan met die plus? Op de IVA doen we meer dan op andere opleidingen. De plus zit onder andere in de uitbreiding met een aantal vakken die gevraagd worden door het bedrijfsleven. Met deze extra kennis loop jij voorop bij nieuwe ontwikkelingen in de branche. Ook werken we veel aan jouw persoonlijke groei en zakelijke optreden. Hierdoor zien we al jaren dat IVA-studenten makkelijker aan hun eerste baan komen! 

Hbo ambitie?

Ben jij ook ooit op de havo gestart of heb je gewoon als doel om uiteindelijk een hbo-diploma te halen? De IVA biedt je een mooie kans om vanuit de sprintopleiding mbo+ door te stromen naar de hogeschool IVA (hbo). Na één jaar vervolgopleiding in de Business Management Class* stroom je door naar het derde jaar van de hogeschool IVA. In totaal vijf jaar ná je vmbo-opleiding een hbo-diploma op zak, is dat rendement of niet!

Toelatingseisen

Toelatingseisen Automotive Business Management van IVA Driebergen

Om te beginnen met de opleiding Automotive Business Management van IVA Driebergen moet je voldoen aan een van de volgende toelatingseisen:

  • vmbo gl/tl met wiskunde. Overige leerwegen na toelatingstest.
  • mbo niveau 2 na toelatingstest
  • mbo niveau 3 of 4 (3-jarige opleidingen, zonder exacte vakken. Opleidingen die geen hbo-doorstroom kennen.)

    Wil je graag beginnen op de IVA, maar heb je nog geen vmbo op gl/tl-niveau met wiskunde? Heb je misschien nog geen vooropleiding afgerond of zijn er oorzaken die het leren lastiger maken, de zogenaamde leerproblemen? In die gevallen nodigen we je uit voor een toelatingstest.  Met behulp van deze test kijken we of je kunt starten in het Connectiejaar. 
    Het Connectiejaar zorgt ervoor dat je optimaal wordt voorbereid om aansluitend te starten in de sprintopleiding mbo+. De klassen in het Connectiejaar zijn kleiner. De begeleiding is extra intensief. Het Connectiejaar duurt één schooljaar. Na dit jaar stroom je verder in de sprintopleiding mbo+ en maak je de keuze voor Automotive of Nautisch Business Management.  

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBO Automotive Business Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
IVA Driebergen
Hogesteeg 2a
3972 JT DRIEBERGEN

IVA Driebergen - Business School met mbo- en hbo-opleidingen

IVA Driebergen is dé Business School op mbo- en hbo-niveau. De opleiding  van IVA Driebergen heeft twee rijkserkende studierichtingen: Automotive Business Management  Nautisch Business Management  Je krijgt een breed vakkenpakket met o.a.: economie, marketing, verkoop en techniek. De kleinschalige particuliere...

Lees meer over IVA Driebergen