Johan Cruyff Institute Amsterdam

Het is gratis en niet gebonden 👍

Over de school

Johan Cruyff Institute

Johan Cruyff Institute biedt opleidingen in sportmanagement, sportmarketing & sponsoring, football business en coaching.

Johan Cruijff - oprichter Johan Cruyff Institute: “In mijn ervaring bezitten sporters een aantal specifieke kwaliteiten. Ze zijn bijvoorbeeld prestatie- en doelgericht. Met dergelijke kwaliteiten en de juiste opleiding, kunnen zij succesvolle professionals worden in de sportwereld. Niemand kan de belangen van de sport en de samenleving beter dienen dan iemand met het hart van een sporter."

Studieprogramma's online en on campus

Johan Cruijff vond dat meer mensen met een passie voor sport, de sportorganisaties moeten leiden. Bij het Johan Cruyff Institute weten we dat de passie voor sport, ook een drijvende kracht vormt voor onderwijs en talentontwikkeling. Onze studenten, van topsporters tot business professionals, hebben één gemeenschappelijk doel: de volgende generatie leiders in sportmanagement worden.

De wijze waarop we deze visie in de praktijk brengen is gebaseerd op gezond verstand, pragmatisme, intuïtie en optimisme. We geloven dat je uitdagingen het best samen aan kunt gaan, vanuit team spirit, gericht op deskundigheid, anderen inspirerend en ten behoeve van iedereen.


Toon alle opleidingen van Johan Cruyff Institute Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Johan Cruyff Institute Amsterdam en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Contactgegevens Johan Cruyff Institute Amsterdam

Johan Cruyff Institute Amsterdam

Johan Cruyff Institute Amsterdam
Laan der Hesperiden 118
1076 DX Amsterdam