Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Heerlen, Roermond
   
Volwassenenonderwijs
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

Opleiding Visagie - Kappersacademie RoermondEen visagist laat mensen er op hun mooist uitzien. Lijkt het jou een uitdaging om in dit vak aan de slag te gaan? Kies dan voor de opleiding Visagie van de Kappersacademie Roermond en Heerlen!

Wat leer je bij de opleiding Visagie?

Als visagist moet je over heel wat verschillende technieken beschikken. Want hoe laat je iemands huid er zo egaal en stralend mogelijk uitzien? En welke make-up technieken kun je allemaal gebruiken voor de ogen? Bij de opleiding Visagie komt dit allemaal aan bod. Ook ga je bezig met onderwerpen als:

  • Bruidsmake-up en styling
  • Herenmake-up en styling
  • Make-up voor de donkere huid
  • Eenvoudige bodypaint

Tijdens de lessen wordt er regelmatig met een fotograaf gewerkt. Zo bouw je alvast een mooi portfolio op voor je toekomstige baan.

Lesduur en examen

De basisopleiding Visagie bestaat uit 30 lessen van elk 3 uur. Je eindigt de opleiding met een theorie- en praktijkexamen. Slaag je hiervoor? Dan mag het diploma ophalen!

Kosten

Kosten

Het opleidingsgeld (inclusief materiaalpakket) bedraagt EUR 535,-. Daarnaast geldt er een aanbetaling van EUR 125,-. Volg je deze basisopleiding Visagie in combinatie met de tweejarige dagopleiding Kapper? De kosten zijn dan respectievelijk EUR 495,- en EUR 100,-.

Kappersacademie Roermond/Heerlen

Kappersacademie Roermond

Kappersacademie Roermond en Heerlen

Wil jij een moderne kapper of kapster worden die overal inzetbaar is? Bij de Kappersacademie Roermond en Heerlen kun jij een dagopleiding, avondopleiding en zelfs een opleiding tot visagiste volgen. Bij de Kappersacademie Roermond en Heerlen staan  mode volop in...


Lees meer over Kappersacademie Roermond/Heerlen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Opleiding Visagie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Kappersacademie Roermond/Heerlen

Kappersacademie Roermond/Heerlen

Geleenstraat 62
4611HT Heerlen

 Bekijk telefoonnummer
www.kappersacademie.info


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Opleiding Visagie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's