WO Bachelor

Arts and Culture

Maastricht University, In Maastricht
Tijdsduur
36 uur
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De BA Arts and Culture bestudeert de verbanden tussen wetenschap, cultuur, en politiek in de westerse samenleving. Tijdens de afstudeerfase stel je het programma samen, geheel naar jouw interesses.

Arts and Culture is een driejarige, Engelstalige bacheloropleiding. Als Nederlandse student heb je de mogelijkheid om je tentamens, verslagen en je thesis in het Nederlands te schrijven. Het programma bestaat uit twee fases van 1,5 jaar.

1. De elementaire fase, die voor alle studenten hetzelfde is, bestaat uit zes chronologisch gestructureerde modules die ingaan op belangrijke momenten binnen de geschiedenis van de westerse samenleving. Je zult leren over de oorsprong en ontwikkeling van de hedendaagse westerse samenleving. Deze modules hebben een interdisciplinaire opzet. Daarnaast volg je vaardigheidstrainingen.

2. De afstudeerfase biedt onderzoeksgerichte vakken met betrekking tot hedendaagse sociale uitdagingen. Je zult leren om kennis en benaderingen van verschillende disciplines in te zetten om de verbanden te ontdekken tussen de vier culturele domeinen die centraal staan binnen de bachelor Arts and Culture:
* Media
* Kunst & Literatuur
* Politiek
* Wetenschap & Technologie

In de eerste helft van het derde jaar kun je stage lopen, in het buitenland studeren of een minor kiezen aan een andere faculteit of universiteit of aan de lokale kunstacademie. In de tweede helft van h

Diploma

BA

Kosten

2018 instellingstarief7500 EUR2018 niet-EU/EER studenten7500 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR
Maastricht University
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht

Faculteiten Maastricht University

De Universiteit Maastricht (UM) werd op 9 januari 1976 opgericht als de Rijksuniversiteit Limburg (RL), een door het rijk bekostigde instelling voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Om het internationale karakter van de universiteit te benadrukken werd in 2008 de naam...

Lees meer over Maastricht University