Arts - Klinisch Onderzoeker

Maastricht University
Samenvatting
Maastricht
48 uur
   
WO Master
Voltijd

Over deze opleiding

Dit programma is een 4-jarige master die je opleidt tot arts én klinisch onderzoeker. Deze staat op de 1e plaats van masters Geneeskunde in Nederland (Keuzegids 2011).

Je vervult een brugfunctie tussen zorg en wetenschap. Hierdoor weet je vragen uit de gezondheidszorg te vertalen naar wetenschappelijk onderzoek en kun je de resultaten van dat onderzoek toepassen in de praktijk van de gezondheidszorg. In deze opleiding verwerf je een breed scala aan competenties. je ontwikkelt niet alleen je kennis en vaardigheden maar bouwt ook aan je professionele houding (bv. zelfreflectie, zelfsturend leren, communiceren, samenwerken, etc.). Deze competenties worden voortdurende getoets en je krijgt feedback.

Je werkt als student met een portfolio: een centraal instrument waarmee jij en je counselors je ontwikkeling volgen en vastleggen. Kiezen voor de opleiding doe je heel bewust. het is namelijk een bijzonder uitdagende opleiding die veel van je vraagt: hoge inzet, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfwerkzaamheid en ambitie. Je wordt enkel toegelaten nadat je de selectieprocedure succesvol doorlopen hebt. De selectieprocedure bestaat uit een kennistoets, essayvragen en een aantal interviews. Jaarlijks worden er max. 50 studenten toegelaten. Aan het eind van de opleiding ontvang je één diploma voor zowel (basis)arts als klinisch onderzoeker.

Diploma

MSc

Kosten

2018 instellingstarief32000 EUR2018 niet-EU/EER studenten32000 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR

Maastricht University

Faculteiten Maastricht University

De Universiteit Maastricht (UM) werd op 9 januari 1976 opgericht als de Rijksuniversiteit Limburg (RL), een door het rijk bekostigde instelling voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Om het internationale karakter van de universiteit te benadrukken werd in 2008 de naam...


Lees meer over Maastricht University

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Arts - Klinisch Onderzoeker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Maastricht University

Maastricht University

Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht

 Bekijk telefoonnummer


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Arts - Klinisch Onderzoeker? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's