WO Bachelor

Fiscaal Recht

Maastricht University, In Maastricht
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bij de opleiding Fiscaal Recht staat belastingheffing centraal, een zeer actueel en uitdagend vakgebied binnen het recht.

In de meeste landen gaan wijzigingen in fiscaal recht gelijk op met verschuivingen in de politieke prioriteiten. En omdat het voor bedrijven en individuen steeds makkelijker wordt om binnen Europa te verhuizen, maakt dit dynamische fiscale landschap de rol van fiscaal juristen nog belangrijker.

Fiscaal juristen hebben de taak wijzigingen in de wet nauwlettend in het oog houden en uit te zoeken wat deze wijzigingen precies betekenen voor hun cliƫnten. Als fiscaal jurist adviseer je bedrijven: van starters tot multinationals, zelfstandig ondernemers en zelfs de eigen familie en vrienden. Deze opleiding wordt alleen in het Nederlands aangeboden.

Diploma

LLB

Kosten

2018 instellingstarief7500 EUR2018 niet-EU/EER studenten7500 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR
Maastricht University
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht

Faculteiten Maastricht University

De Universiteit Maastricht (UM) werd op 9 januari 1976 opgericht als de Rijksuniversiteit Limburg (RL), een door het rijk bekostigde instelling voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Om het internationale karakter van de universiteit te benadrukken werd in 2008 de naam...

Lees meer over Maastricht University