Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Design Management

Macromedia University
Samenvatting
Munchen
18 maanden
   
WO Master
Engels
Voltijd
Maart

Over deze opleiding

De vraag naar kennis over ontwerpmanagement in creatieve vakgebieden is sterk gegroeid de laatste tijd. De masteropleiding Design Management is vooral gericht op ontwerpers die hun uitvoerige kennis van ontwerp willen toepassen op echte projecten en problemen.

Studenten hebben de gelegenheid om hun kennis over real-time projecten toe te passen bij onze bedrijfspartners die innovatie inzetten voor ontwerp en management. Ontwerp denken staat centraal in dit programma. Studenten leren een management- en designperspectief aan te nemen om innovaties te bevorderen via 'Design Thinking'. Binnen interdisciplinaire teams ontwikkelen studenten oplossingen voor problemen op het gebied van ontwerp, met betrekking tot strategie, service ontwerp of mensgericht ontwerp.

Diploma

Master in Design Management

Macromedia University

Digitale transformatie is fundamenteel de structuur van onze professionele wereld aan het veranderen. Daarom hebben we mensen nodig die geschikt zijn om interdisciplinair en out-of-the-box kunnen denken, tegelijkertijd komen ze verder door veranderingen vorm te geven in de vorm van...


Lees meer over Macromedia University

Vul hieronder jouw gegevens in.

Want to know more about Design Management? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Contactgegevens Macromedia University

Macromedia University

Gratis informatie aanvragen

To order information from Design Management, please fill out the following information:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's