WO Bachelor

Media and Communication Management

Macromedia University, In Munchen (+2 locations)
Tijdsduur
3,5 jaar
Next course start
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3,5 jaar
Next course start
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Dit Engelstalige bachelorprogramma bereidt studenten grondig voor op de eisen van het internationale medialandschap met een combinatie van creatieve en zakelijke toevoegingen, en een schat aan praktijkervaring. Mediabedrijven en -agentschappen werken internationaal met behulp van wereldwijde mediaformaten. Naast algemene managementvaardigheden worden concrete toepassingsgebieden vanuit een internationaal perspectief onderwezen. De focus ligt op Brand Management en Advertising, Corporate Communications en Public Relations, Digital Media Management en TV Management en Broadcasting. Met deze opleiding zijn afgestudeerden gekwalificeerd voor posities in internationale mediabedrijven - in Duitsland en in het buitenland.

De opleiding wordt aangeboden door de Macromedia University in Duitsland, in samenwerking met de Universiteit van Westminster. Studenten zijn officieel geregistreerd aan de Universiteit van Westminster en ze studeren in Duitsland. Er zijn nauwe contacten met het bedrijfsleven en er is gepersonaliseerd toezicht van hooggekwalificeerde Macromedia professoren, terwijl studenten praktische werkervaring opdoen via praktijkprojecten dankzij het brede netwerk van partners van de Macromedia University.

Bonus. Extra bijzonder van de opleiding is dat je na het einde van je zesde semester de mogelijkheid hebt om de Duitse bacheloropleiding te behalen. Dit doe je door een semester de Macromedia Bachelor te volgen. Na afloop van het zevende semester ontvangt je zowel de Britse BA (Hons) als de Duitse bacheloropleiding.

Aankomende startdata

1 course available

Oktober

  • Default Event Type
  • Munchen
  • Engels

Diploma

Bachelor of Honours (BA Hons)

Vul hieronder jouw gegevens in.

Request information

Want to know more about Media and Communication Management? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Macromedia University
Sandstrasse 9
80335 Munchen

Digitale transformatie is fundamenteel de structuur van onze professionele wereld aan het veranderen. Daarom hebben we mensen nodig die geschikt zijn om interdisciplinair en out-of-the-box kunnen denken, tegelijkertijd komen ze verder door veranderingen vorm te geven in de vorm van...

Lees meer over Macromedia University