HBO Bachelor

Adviesvaardigheden voor de Payroll Professional

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+5 locations)
Tijdsduur
3 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
1.180 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
1.180 EUR
Studievorm
Deeltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Videopresentatie

Over deze opleiding

Tijdens deze module ontwikkelt u de noodzakelijke vaardigheden die nodig zijn voor het voeren van een professioneel adviesgesprek of het verzorgen van een presentatie. Deze module vormt een uitstekende voorbereiding op het uitvoeren van de adviesopdracht. Voor deze advies­opdracht maakt u, in overleg met de begeleidend docent, een keuze voor een bepaald onderwerp uit de beroepspraktijk en bespreekt u een plan van aanpak (PvA) voor de adviesopdracht. Deze opdracht maakt deel uit van onder andere de opleiding HBO Compensation and Benefits ­Consultant en de minor Strategisch Belonings­adviseur van de opleiding HBO Bachelor Management Payroll Services en kan daardoor mogelijk als vrijstelling ingebracht worden in deze opleidingen.

Aanpak en opzet

Onder leiding van zeer ervaren vakdocenten wordt u op uiterst gedegen wijze voorbereid op het examen.
Tijdens de module heeft u toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vindt u alle informatie over de module en de examens. U kunt via deze omgeving ook makkelijk communiceren met uw medestudenten en de docent.

Diploma

De module Adviesvaardigehden voor de Payroll Professional combineert u met de module Adviesopdracht voor de Payroll Professional. U sluit de  beide modules samen af met een mondeling examen van de adviesopdracht bij de Nederlandse Associatie voor Examinering. U kunt zich hier zelf voor aanmelden. Als u het examen met een voldoende afsluit, dan ontvangt u het certificaat ‘Adviesopdracht voor de Payroll Professional’ van de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Toelatingseisen

De module is gericht op diegenen die zich veelvuldig bezighouden met advisering en uitvoering van beloningsbeleid, zoals salarisadministrateurs en -adviseurs. Wilt u de opleiding HBO Bachelor Management Payroll Services of HBO Compensa­tion and Benefits Consultant afronden? Dan is deze module verplicht.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Adviesvaardigheden voor de Payroll Professional en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep