Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

BA Privaatrecht

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
1,5 dagen
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
620 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

In dit programma worden onderwerpen behandeld die van belang zijn binnen het privaatrecht, zoals de totstandkoming van rechtshandelingen en overeenkomsten, schadevergoeding, risico-aansprakelijkheden, overdracht van goederen en zekerheidsrechten. Deze module kan mogelijk worden ingebracht in de opleiding HBO Register Belastingadviseur van Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Onder leiding van zeer ervaren vakdocenten wordt u op een uiterst gedegen wijze voorbereid op het examen.
Tijdens de module heeft u toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vindt u alle informatie over de opleiding en de examens. U kunt via deze omgeving ook makkelijk communiceren met uw medestudenten en de docent.

Diploma

U sluit de module af met een schriftelijk examen. Het examen wordt afgenomen door de externe exameninstantie Register Belastingadviseurs. U dient zich zelf aan te melden voor dit examen en de kosten betaalt u rechtstreeks. Uiteraard wordt u hierover in de opleiding nader geïnformeerd. De examenresultaten worden geregistreerd op het besloten deel van de externe exameninstantie Register Belastingadviseurs.
Als uit de registratie bij Register Belastingadviseurs blijkt dat u het examen met een voldoende heeft afgesloten, dan ontvangt u van Markus Verbeek Praehep het certificaat BA Privaatrecht'.

Toelatingseisen

Deze praktijkgerichte module is ontwikkeld voor professionals die in de dagelijkse praktijk met fiscale vraagstukken worden geconfronteerd.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in BA Privaatrecht en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over BA Privaatrecht? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's