BC Vennootschapsbelasting/Dividendbelasting

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
2 maanden
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
599 EUR

Videopresentatie

Over deze opleiding

De aangifte vennootschapsbelasting gaat in op de winstbelasting van rechtspersonen. Er ligt een duidelijke relatie met de winstberekening uit de inkomstenbelasting. U verkrijgt in deze module kennis van de verschillende bijzonderheden in de vennootschapsbelastingaangifte. Deze module kan mogelijk worden ingebracht in de opleiding HBO Register Belastingconsulent van Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Onder leiding van zeer ervaren vakdocenten wordt u op uiterst gedegen wijze voorbereid op het examen.
Tijdens de module heeft u toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vindt u alle informatie over de opleiding en de examens. U kunt via deze omgeving ook makkelijk communiceren met uw medestudenten en de docent.

Diploma

U sluit de module af met een schriftelijk examen. Het examen wordt afgenomen door de externe exameninstantie Register Belastingadviseurs. U dient zich zelf aan te melden voor dit examen en de kosten betaalt u rechtstreeks. Uiteraard wordt u hierover in de opleiding nader geïnformeerd. De examenresultaten worden geregistreerd op het besloten deel van de externe exameninstantie Register Belastingadviseurs.
Als uit de registratie bij Register Belastingadviseurs blijkt dat u het examen met een voldoende heeft afgesloten, dan ontvangt u van Markus Verbeek Praehep het certificaat BC Vennootschapsbelasting/Dividendbelasting'.

Toelatingseisen

Deze module is voor mensen met ambities op het gebied van fiscale dienstverlening die hun kennis op fiscaal gebied op HBO-niveau willen brengen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in BC Vennootschapsbelasting/Dividendbelasting en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over BC Vennootschapsbelasting/Dividendbelasting? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's