Cursussen & Trainingen

Cashmanagement (e-learning)

Markus Verbeek Praehep, Afstandsonderwijs
Taal
Nederlands
Prijs
640 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
640 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Een efficiënt cashmanagement heeft een belangrijke impact op het renteresultaat dat de onderneming kan realiseren. Daarom zal de cashmanager dagelijks de betaalrekening(en) afromen en overboeken naar de rekening waarop de hoogste rente wordt vergoed. De cashmanager zorgt er dus voor dat er optimale afstemming is tussen de saldi van de rekeningen. Debetstanden kosten veel geld, terwijl creditsaldi op betaalrekeningen een lage rente kennen. Door middel van sweeping realiseert de cashmanager een optimaal renteresultaat. Deze opleiding wordt uitgevoerd door NIBE-SVV, businesspartner van Markus Verbeek Praehep. Het diploma van deze opleiding biedt mogelijk vrijstelling in de Bacheloropleiding Financial Services Management en kan zo HBO-studiepunten opleveren.

Aanpak en opzet

Doel van deze boeiende opleiding is om cashmanagers vertrouwd te maken met de belangrijke kostenvoordelen die kunnen worden behaald door middel van een efficiënt en effectief cashmanagement. Door middel van casuïstiek wordt u op aansprekende wijze door professionals uit de beroepspraktijk vertrouwd gemaakt met efficiënt cashmanagement. Tijdens de bijeenkomsten wordt de theorie zo voortdurend in verband gebracht met de dagelijkse praktijk.

Diploma

De opleiding wordt afgerond met een digitaal examen dat wordt afgenomen in een toetscentrum. Bij een voldoende beoordeling van uw examen ontvangt u het diploma 'Cashmanagement' van NIBE-SVV. Dit zeer gewaarde diploma kunt u mogelijk als vrijstelling inbrengen in de erkende opleiding HBO Bachelor Financial Services Management. Het kan zo tot een vermindering van de studielast in deze Bacheloropleiding leiden.

Toelatingseisen

Deze zeer praktijkgerichte opleiding is ontwikkeld voor salesmedewerkers van treasury desks bij banken, medewerkers corporate finance, zakelijke accountmanagers bij banken, cashmanagers en medewerkers treasury bij bedrijven, IT-specialisten op het gebied van cashmanagement en betalingsprocessing.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Cashmanagement (e-learning) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep