Cursussen & Trainingen

Creditcollector

Markus Verbeek Praehep, In Eindhoven (+5 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.298 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.298 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Wilt u leren hoe u de juiste balans kunt vinden tussen het incasseren van openstaande rekeningen en het behouden van de (commerciële) klantrelatie? Dan is deze opleiding de juiste keuze voor u. Met deze opleiding leert u namelijk hoe u incassogesprekken zo effectief en efficiënt mogelijk kunt voeren. Hierbij kijkt u met extra aandacht naar de commerciële belangen die er tussen uw organisatie en de klant spelen. Het is namelijk van belang dat het geld geïnd wordt, maar de relatie met uw klant ook behouden blijft. Dit is een spanningsveld waar u in uw incassogesprek een goede weg in moet vinden. Tijdens de opleiding kijkt u niet alleen naar het gesprek zelf, maar bekijkt u ook de voorbereiding, doelstelling, afronding en het natraject. De combinatie hiervan maakt dat u direct succesvoller wordt in het voeren van incassogesprekken.

Aanpak en opzet

Tijdens deze opleiding ontwikkelt u uw communicatieve incassovaardigheden. Hierbij ligt de focus volledig op het innen van de openstaande rekeningen, waarbij u de relatie met uw klant zo goed mogelijk kunt houden. Tijdens de bijeenkomsten leert u op een zeer praktijkgerichte wijze echte incassogesprekken voeren. Voorbereiding, doelstelling en handige technieken voor het gesprek komen hierbij aan de orde. Daarnaast kijkt u ook naar het natraject: Hoe rondt u het gesprek af en wat zijn de stappen die u moet nemen na het gesprek? Zo ontwikkelt u alle kennis en kunde die u nodig heeft om zo efficiënt en effectief mogelijk de openstaande rekeningen te innen bij uw klanten. Tijdens de opleiding wordt u begeleid door docenten met veel ervaring in de praktijk. Zij maken voor u steeds de koppeling met uw eigen praktijksituatie. De praktijkgerichte aanpak, waarbij u ook echt gaat oefenen met incassogesprekken, zorgt ervoor dat u direct succesvoller wordt in het voeren van incassogesprekken. Dat maakt deze opleiding bijzonder waardevol.

Diploma

U rondt deze opleiding af met een mondeling examen. Bij een voldoende beoordeling van dit examen ontvangt u het diploma 'Creditcollector' van Markus Verbeek Praehep. Deze opleiding is onderdeel van de opleiding Creditcontroller en kan dan ook mogelijk vrijstelling bieden voor deze opleiding.

Toelatingseisen

U wilt zich professionaliseren in het voeren van incassogesprekken om zo uw rol als incassomedewerker of administratief medewerker optimaal uit te kunnen voeren.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Creditcollector en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep