Cursussen & Trainingen

Creditcontroller

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
2.688 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
2.688 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Het goed bijhouden van de debiteuren is van zeer groot belang voor de organisatie. Organisaties worden daarbij helaas met regelmaat geconfronteerd met mensen die openstaande rekeningen niet kunnen of willen betalen. Een goede creditcontroller zorgt ervoor dat er vooraf goede betalingscondities afgesproken worden en houdt deze in de gaten. Het gaat hierbij niet alleen om het innen van het geld, maar ook om het behouden van de goede relatie met de klant. Wilt u leren hoe u op professionele en effectieve wijze uw debiteurenbeheer kunt organiseren en incassogesprekken kunt voeren? Dan is deze opleiding zeer geschikt voor u. Met het diploma toont u aan dat u over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Hiermee vergroot u uw carrièrekansen dan ook enorm.

Aanpak en opzet

Tijdens deze opleiding volgt u 3 modules die u volledig wegwijs maken in het werkveld van de creditcontroller. U ontwikkelt gedegen administratieve en organisatorische kennis op het gebied van debiteurenbeheer, waardoor u perfect de administratieve kant van het werk kunt uitvoeren. Daarnaast ontwikkelt u de belangrijke vaardigheden om op de juiste wijze incassogesprekken te voeren. Voorbereiding, uitvoering en het natraject komen hierbij uitvoerig aan de orde. U leert hoe u een incassogesprek zo kunt insteken dat de commerciële relatie met uw klant behouden blijft. Naast deze vaardigheden krijgt u ook juridische kennis aangereikt. Dit is de belangrijke basis voor mensen die werkzaam zijn als creditcontroller. U leert alles over onder andere borgtocht en beslaglegging, faillissement en de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp). De combinatie van een goede juridische achtergrond en de juiste incassovaardigheden maken van u een succesvolle creditcontroller. De praktijkgerichte aanpak van Markus Verbeek Praehep zorgt ervoor dat u de theorie direct in de praktijk kunt toepassen. U wordt tijdens de opleiding begeleid door topdocenten met veel ervaring in de praktijk.

Diploma

De module Creditcollector rondt u af met een mondeling examen. De overige modules worden afgerond met een schriftelijk examen. Heeft u voor alle onderdelen een voldoende behaald, dan ontvangt u het diploma 'Creditcontroller' van Markus Verbeek Praehep.

Toelatingseisen

U wilt uw kennis en vaardigheden op het gebied van creditcontrol ontwikkelen. U wilt hiermee de volgende stap in uw loopbaan zetten of juist de stap maken richting een functie binnen dit boeiende vakgebied. Met dit diploma legt u een uitstekende basis voor het werk als incassomedewerker, administratief medewerker met incassowerkzaamheden of als creditcontroller.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Creditcontroller en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep