Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Fiscale Jaarrekening SPD

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
3 maanden
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
747 EUR

Videopresentatie

Over deze opleiding

Deze module richt zich op het administratief verwerken van belastingen naar de winst. U verkrijgt kennis, inzicht en vaardigheid op het gebied van complexe onderwerpen van comptabele techniek van de verwerking van belastingen naar de winst. De module Fiscale Jaarrekening bouwt voort op kennis verworven bij de module Jaarrekening. Deze module kan mogelijk worden ingebracht in onder andere de opleidingen HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie en de HBO Bachelor Accountancy van Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Onder leiding van zeer ervaren vakdocenten wordt u op uiterst gedegen wijze voorbereid op het examen.
Tijdens de module heeft u toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vindt u alle informatie over de opleiding en de examens. U kunt via deze omgeving ook makkelijk communiceren met uw medestudenten en de docent.

Diploma

U sluit de module af met een schriftelijk examen. Het examen wordt afgenomen door de externe exameninstantie NGO/ENS. U dient zich zelf aan te melden voor dit examen en de kosten betaalt u rechtstreeks. Uiteraard wordt u hierover in de opleiding nader geïnformeerd.
Als u het examen met een voldoende afsluit, dan ontvangt u het certificaat Fiscale Jaarrekening SPD' van Markus Verbeek Praehep. Dit diploma kan mogelijk worden ingebracht in onder andere de opleidingen HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie en de HBO Bachelor Accountancy van Markus Verbeek Praehep.

Toelatingseisen

Deze module is zeer interessant en informatief voor onder andere medewerkers van accountantskantoren en belastingkantoren en administrateurs in het MKB die zich op HBO-niveau willen verdiepen in de fiscale jaarrekening.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Fiscale Jaarrekening SPD en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Fiscale Jaarrekening SPD? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's