Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Bachelor Accountancy

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle - Toon alles  
60 maanden
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
21.895 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Ziet u een carrière als (assistent-)accountant wel zitten? Bent u degene die ondernemers in het midden- en kleinbedrijf adviseert over hun bedrijfsvoering? Dan is deze officiële HBO Bacheloropleiding Accountancy een uitstekende keuze. De opleiding is uitdagend, maar ondernemers verwachten dan ook een hoge graad van deskundigheid van hun accountant. Deze opleiding is gebaseerd op het rapport Eindtermen van de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA). Docenten uit de dagelijkse praktijk van accountancy dagen u op een inspirerende en praktijkgerichte wijze uit om u te ontwikkelen tot een professional op het brede werkterrein van accountancy. Hiermee legt u de basis voor een latere opleiding tot accountant met een gecertificeerde bevoegdheid.

Aanpak en opzet

Deze HBO Bachelor heeft een doorlooptijd van 5 jaar, wanneer u al in het bezit bent van het diploma 'Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)'. De hele studie is ingericht op studeren naast een baan. De modulaire aanpak met aparte examens maakt het mogelijk heel flexibel te studeren. In de 1e fase (propedeuse) van de opleiding volgt u inleidende vakken als bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie, financiële rapportage en belastingwetgeving. U behaalt in deze fase ook direct uw diploma 'Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)'.
In de 2e fase (hoofdfase) van de opleiding wordt een belangrijke verdieping geboden van de kern van accountancy. U bent na afloop van deze opleiding met recht opgeleid als (assistent-)accountant.
De docenten dagen u uit om steeds de koppeling te maken met uw eigen beroepspraktijk. Dat is erg leerzaam en uitdagend. U zult de docenten in de opleiding erg waarderen. Zij beschikken over ruime ervaring in de beroepspraktijk. In de inspirerende bijeenkomsten gaat u aan de slag met opdrachten en cases. Waar mogelijk koppelt u deze opdrachten direct aan uw eigen werkomgeving.

Diploma

De examens zijn een combinatie van praktijkgerichte schriftelijke examens [SE], moduleopdrachten [MO], een mondeling examen [ME] en een praktijkportfolio [PF]. In het schema ziet u hoe ieder onderdeel wordt afgerond. Uiteraard wordt u hierover tijdens uw opleiding per onderdeel nader geïnformeerd. Enkele van de schriftelijke examens binnen de opleiding worden afgenomen door NGO/ENS en VAAC. De kosten voor deze examens bij NGO/ENS betaalt u rechtstreeks. Wilt u ook de diploma's Moderne Bedrijfsadministrate (MBA) en Praktijkdiploma Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV) behalen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering? Met deze opleiding bent u daar uitstekend op voorbereid. U kunt zich hier zelf separaat voor aanmelden.

Toelatingseisen

De Bacheloropleiding Accountancy is bedoeld voor ambitieuze mensen die zich op HBO-niveau verder willen ontwikkelen richting certificerend accountant.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Bachelor Accountancy en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO Bachelor Accountancy? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's