Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Bachelor Financieel-Economisch Management (FEM)

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Drachten - Toon alles  
36 maanden
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
15.870 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Heeft u belangstelling voor financieel-economisch management en wilt u opgeleid worden tot Bachelor? Dan is deze praktijkgerichte en NVAO-geaccrediteerde HBO-opleiding zeer geschikt voor u. Zo wordt u uitstekend opgeleid tot Bachelor binnen het interessante werkterrein van financieel management. In fase 1 van de opleiding gaat u onder meer aan de slag met bedrijfsadministratie, belastingrecht en ondernemingsrecht. In fase 2 besteedt u aandacht aan onder andere managementaccounting en externe verslaglegging. U leert in fase 3 effectief te communiceren en beïnvloeden. Daarnaast kiest u een specialisatierichting. U kunt zich toeleggen op managementaccounting, fiscale economie of business controlling. Op deze manier bent u breed onderlegd en tegelijkertijd specialist op het gebied dat past bij uw interesses, ambities en werksituatie. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor u als werkende en daardoor makkelijk te combineren met een drukke baan. U wordt begeleid door docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Dit verzekert u van een boeiende aanpak, die u direct kunt koppelen aan uw eigen werkpraktijk. Met deze opleiding legt u een stevig fundament voor uw verdere loopbaan. Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI, businesspartner van Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

HBO Bacheloropleidingen hebben een wettelijke duur van 4 jaar. U kunt korter of langer over uw opleidingstraject doen. Dit is afhankelijk van uw werkervaring, uw werkplek en de hoeveelheid tijd die u besteedt aan de opleiding. De kosten zijn gebaseerd op 3 jaar. Heeft u langer nodig, dan betaalt u geen extra kosten.
De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten die werkzaam zijn binnen het vakgebied van financieel-economisch management. U zult merken dat zij een ideaal klankbord voor u vormen. Zo kunt u praktijksituaties aan hen voorleggen en overleggen over mogelijke oplossingen of benaderingen.
U gaat in de inspirerende bijeenkomsten in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases. U koppelt dit direct aan uw eigen werkomgeving. Zo kunt u wat u leert direct toepassen en ook daarvan weer leren. Deze studieaanpak is zeer effectief.
De opleiding bestaat uit 3 fases met 1 avondbijeenkomst in de week of 1 dagbijeenkomst per 2 weken, en afsluitend gaat u afstuderen. Het programma is overzichtelijk opgebouwd in de vorm van modules. Door deze modulaire opbouw kunt u uw opleiding flexibel indelen. U zult merken dat het behalen van een HBO Bachelorgraad daardoor goed te combineren is met een drukke baan.

Diploma

U wordt beoordeeld op basis van schriftelijke examens [SE], moduleopdrachten [MO], een mondeling examen [ME] en een praktijkportfolio [PF]. In het programma ziet u hoe ieder onderdeel wordt afgerond. Uiteraard wordt u hier tijdens uw opleiding per onderdeel volledig over geïnformeerd.

Toelatingseisen

U heeft grote belangstelling voor financieel-economisch management en u wilt graag opgeleid worden tot volledig Bachelor. U wilt een brede ontwikkeling doormaken op financieel-economisch vlak en daarbij praktisch toepasbare kennis en kunde opdoen. Ook wilt u werken aan uw professionele vaardigheden.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Bachelor Financieel-Economisch Management (FEM) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO Bachelor Financieel-Economisch Management (FEM)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's