HBO Bachelor

HBO Bachelor Management Payroll Services, specialisatie Strategisch beloningsadviseur

Markus Verbeek Praehep, In Eindhoven (+6 locations)
Tijdsduur
36 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
15.937 EUR
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
36 maanden
Taal
Nederlands
Prijs
15.937 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Bent u in uw rol als payroll professional zeer ambi­tieus? En wilt u uw kennis en kunde ontwikkelen, zodat u uw functie beter of mogelijk op een hoger niveau kunt uitvoeren? Dan is deze HBO Bacheloropleiding zeer geschikt voor u. Deze unieke opleiding omvat alle onderwerpen die u als professional op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen nodig heeft. U wordt met deze opleiding veelzijdig en breed opgeleid. U ontwikkelt zich tot volwaardig gesprekspartner voor het management en ­andere stakeholders. Daarnaast leert u hoe u een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van arbeid en belonen. Tijdens de opleiding gaat u uitgebreid aan de slag met het ontwikkelen van uw persoonlijke en communicatieve vaardig­heden. Hierdoor maakt u een enorme professionaliseringsslag in uw carrière. De opleiding voor het ‘Praktijkdiploma Loonadmi­nistratie’ en de Vak­opleiding Payroll Services maken deel uit van deze Bacheloropleiding. De hele studie is ingericht op het studeren naast een baan.

Aanpak en opzet

Deze flexibele opleiding is zeer praktijkgericht, wat de opleiding perfect maakt voor het studeren naast een baan. Wij bespreken dit met u bij uw inschrijving. De modulaire aanpak met ­aparte examens maakt het mogelijk heel flexibel te studeren. U behaalt naast het HBO Bachelorgetuigschrift de gewaardeerde diploma’s ‘Praktijkdiploma Loon­administratie’, ‘Vakopleiding Payroll ­Services’ en eventueel het diploma ­‘Compensation & ­Benefits Consultant’ of ‘Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)’.

De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten die zelf actief zijn in de praktijk van salarisadministratie, arbeid en belonen. U gaat in de inspirerende bijeenkomsten in ­kleine ­groepen aan de slag met opdrachten en cases. U koppelt dit direct aan uw eigen werk­omgeving. Zo kunt u wat u leert direct ­toepassen en ook daarvan weer leren. Deze studie­aanpak is bijzonder effectief.

Diploma

De examens zijn een combinatie van praktijk­gerichte schriftelijke examens [SE], module­opdrachten [MO], een mondeling examen [ME] en een praktijkportfolio [PF]. In het schema ziet u hoe ieder onderdeel wordt afgerond. Het examen van Organisatie en management wordt afgenomen door NGO/ENS. De kosten voor dit examen betaalt u rechtstreeks aan deze instantie. De modules Adviesvaardigheden en Adviesopdracht voor de payroll professional in de minor Strategisch beloningsadviseur rondt u samen af met een mondeling examen. Dit examen legt u af bij de Nederlandse Associatie voor Examinering. U dient zich hier zelf voor aan te melden. Uiteraard wordt u in uw opleiding hierover per onderdeel volledig geïnformeerd. Wilt u ook de diploma’s  Praktijkdiploma Loonadministratie, Vakopleiding Payroll Services  en Praktijkdiploma Bestuurlijke informatievoorziening halen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering? Met deze opleiding bent u daar uitstekend op voorbereid. U kunt zich hier zelf separaat voor aanmelden.

Toelatingseisen

U bent ambitieus en u beschikt over ten minste 2 jaar relevante werkervaring. U wilt zich graag verder ontwikkelen tot professional op het gebied van salarisadministratie, arbeid en ­belonen. Daarnaast wilt u worden opgeleid tot volledig HBO Bachelor.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Bachelor Management Payroll Services, specialisatie Strategisch beloningsadviseur en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep