Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Bachelorprogramma Fiscaal Recht

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Drachten - Toon alles  
60 maanden
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
18.195 EUR

Videopresentatie

Over deze opleiding

In dit HBO Bachelorprogramma Fiscaal Recht van Hogeschool Markus Verbeek Praehep wordt u breed opgeleid. Met dit programma kunt u vele kanten op. U kunt bedrijven adviseren hoe financiële beslissingen genomen kunnen worden, op een manier die past binnen de financiële mogelijkheden en die rekening houdt met de fiscale wet- en regelgeving. Maar ook bij de overheid is er ruimte voor fiscalisten. Als u liever voor particulieren of ondernemers werkt, dan is dit echter ook mogelijk met dit Bachelorprogramma. Mensen met vermogen, kleine ondernemers en privébeleggers hebben allemaal bij tijd en wijle behoefte aan raad van een fiscaal jurist. Dit Bachelorprogramma Fiscaal Recht biedt u de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot een allround professional op fiscaal gebied. U bent in staat in alle fiscale omgevingen zelfstandig te functioneren bij de Belastingdienst, bij een onderneming of als zelfstandig professional ten behoeve van particulieren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kortom, dit programma biedt volop perspectieven op een mooie carrière.

Aanpak en opzet

Dit Bachelorprogramma wordt verzorgd door ervaren docenten en communicatietrainers, die zelf actief zijn in de praktijk van communicatie, media, marketing en management. U zult merken dat zij een ideaal klankbord voor u vormen. Zo kunt u praktijksituaties aan hen voorleggen en overleggen over mogelijke oplossingen of benaderingen. U gaat in de inspirerende bijeenkomsten in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases. U koppelt dit direct aan uw eigen werkomgeving. Zo kunt u wat u leert direct toepassen en ook daarvan weer leren. Deze studieaanpak is bijzonder effectief.
Het programma bestaat uit 3 fases met 1 avondbijeenkomst in de week of 1 dagbijeenkomst per 2 weken en aansluitend gaat u afstuderen. Het programma is overzichtelijk opgebouwd in de vorm van modules. Door deze modulaire opbouw kunt u uw Bachelorprogramma flexibel indelen. U zult merken dat het behalen van een HBO Bachelorgraad daardoor prima te combineren is met een drukke baan.

Diploma

De examens zijn een combinatie van schriftelijke examens [SE], moduleopdrachten [MO], een mondeling examen [ME] en een praktijkportfolio [PF]. In het schema ziet u hoe ieder onderdeel wordt afgerond. Uiteraard wordt u hierover in uw programma per onderdeel geïnformeerd.

Toelatingseisen

Dit HBO Bachelorprogramma richt zich op diegenen die een functie ambiëren als fiscaal professional. Dat kan zijn bij de Belastingdienst of een lokale overheid, een onderneming, een accountants- of administratiekantoor, of als zelfstandige die werkt voor particulieren en ondernemers.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Bachelorprogramma Fiscaal Recht en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO Bachelorprogramma Fiscaal Recht? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's