Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Compensation & Benefits Consultant

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
3.959 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Bent u salarisadministrateur of -adviseur en houdt u zich bezig met de ­advisering en ­uit­voering van het beloningsbeleid? Dan is de opleiding HBO Compensation & Benefits ­Consultant zeer geschikt voor u. ­Deskundigen in beloningsvraagstukken, ook wel compensation and benefits genoemd, ­worden in toenemende mate gevraagd in het bedrijfsleven. U richt zich in deze opleiding op het adviseren bij management­vraagstukken over arbeid en beloning. Ook wordt u getraind in specifieke vaardigheden zoals presentatietechnieken, zodat u de verworven kennis direct in uw organisatie kunt ­toepassen. Dit diploma kunt u mogelijk inbrengen in de HBO Bachelor Management Payroll Services.

Aanpak en opzet

De opleiding bestaat uit 4 modules die worden geëxamineerd door Hogeschool Markus Verbeek Praehep of NGO/ENS. U gaat aan de slag met de modules Organisatie en ­management, Strategische arbeidsvoorwaarden en belonen, Adviesvaardigheden voor de payroll professional en Adviesopdracht voor de payroll professional. De bijeenkomsten bereiden u uitstekend voor op het examen. U wordt begeleid door zeer ervaren docenten, die continu een koppeling maken tussen theorie en praktijk.

Toelatingseisen

U bent salarisadministrateur of salarisadviseur en u houdt zich veelvuldig bezig met advisering en uitvoering van het beloningsbeleid.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Compensation & Benefits Consultant en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO Compensation & Benefits Consultant? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's