HBO Bachelor

HBO Compensation & Benefits Consultant

Markus Verbeek Praehep, In Den Haag (+5 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
3.959 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
3.959 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Bent u salarisadministrateur of -adviseur en houdt u zich bezig met de ­advisering en ­uit­voering van het beloningsbeleid? Dan is de opleiding HBO Compensation & Benefits ­Consultant zeer geschikt voor u. ­Deskundigen in beloningsvraagstukken, ook wel compensation and benefits genoemd, ­worden in toenemende mate gevraagd in het bedrijfsleven. U richt zich in deze opleiding op het adviseren bij management­vraagstukken over arbeid en beloning. Ook wordt u getraind in specifieke vaardigheden zoals presentatietechnieken, zodat u de verworven kennis direct in uw organisatie kunt ­toepassen. Dit diploma kunt u mogelijk inbrengen in de HBO Bachelor Management Payroll Services.

Aanpak en opzet

De opleiding bestaat uit 4 modules die worden geëxamineerd door Hogeschool Markus Verbeek Praehep of NGO/ENS. U gaat aan de slag met de modules Organisatie en ­management, Strategische arbeidsvoorwaarden en belonen, Adviesvaardigheden voor de payroll professional en Adviesopdracht voor de payroll professional. De bijeenkomsten bereiden u uitstekend voor op het examen. U wordt begeleid door zeer ervaren docenten, die continu een koppeling maken tussen theorie en praktijk.

Toelatingseisen

U bent salarisadministrateur of salarisadviseur en u houdt zich veelvuldig bezig met advisering en uitvoering van het beloningsbeleid.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Compensation & Benefits Consultant en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep