HBO Bachelor

HBO Fiscaal Recht

Markus Verbeek Praehep, In Den Bosch (+15 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
3.145 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
3.145 EUR
Studievorm
Deeltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Videopresentatie

Over deze opleiding

Dit praktijkgerichte HBO-programma biedt u de kern van het belastingrecht. Daarmee bent u snel op de hoogte en goed inzetbaar in dit boeiende en erg dynamische werkterrein. De modules worden verzorgd door docenten uit de praktijk. Zo wordt u uitstekend voorbereid op het werk in het fiscaal recht. Tijdens de bijeenkomsten gaat u zeer praktijkgericht aan de slag. Hierdoor kunt u de theorie direct toepassen in uw eigen praktijk. Het diploma levert mogelijk vrijstelling op in het HBO Bachelorprogramma Fiscaal Recht van Hogeschool Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Deze opleiding bestaat uit 3 modules met daarin de kern van het fiscaal recht. De module Belastingrecht biedt een uitstekend basisinzicht in alle facetten van het Nederlands belastingrecht. De module Formeel belastingrecht gaat in op wetten en regels waar de Belastingdienst en de belastingplichtige zich aan dienen te houden, waaronder een actueel inzicht van belastingverdragen. De module Omzetbelasting en belasting van rechtsverkeer biedt u snel kennis en inzicht om op dit terrein snel in de praktijk inzetbaar te zijn. De opleiding is sterk praktijkgericht en biedt een uitstekende balans tussen inhoud en praktische toepassing. Dat maakt deze opleiding boeiend en leerzaam. De opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren docenten die in de fiscale praktijk werkzaam zijn.

Toelatingseisen

U heeft gerichte belangstelling in een kort en kerngericht programma op HBO-niveau. U bent werkzaam binnen een administratiekantoor of onderneming en wilt u graag verdiepen in deze onderwerpen om een vervolgstap in uw carrière te kunnen maken.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Fiscaal Recht en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep