HBO Bachelor
Geen recensies

HBO Fiscale Economie - 2 jaar

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+15 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
5.575 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
5.575 EUR
Studievorm
Deeltijd
Het is gratis en niet gebonden 👍

Videopresentatie

Over deze opleiding

Met dit praktijkgerichte HBO-programma Fiscale Economie bouwt u stevig aan uw carrière op HBO-niveau. U legt een stevige basis voor het veelzijdige fiscale vakgebied. U gaat aan de slag met onderwerpen op het gebied van bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, belastingrecht, omzetbelasting en ondernemingsrecht. Ook wordt ingegaan op actuele ontwikkelingen binnen het formeel belastingrecht. Kortom een aantrekkelijke combinatie van bedrijfseconomische thema's en fiscaal juridische onderwerpen. Tijdens de bijeenkomsten gaat u zeer praktijkgericht aan de slag. Hierdoor kunt u de theorie direct toepassen in uw eigen praktijk. Het diploma levert mogelijk vrijstelling op in de volledige opleiding HBO Bachelor Fiscaal Recht van Hogeschool Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Deze opleiding bestaat uit 6 modules waarin uitvoerig aandacht wordt besteed aan de basisvakken binnen de fiscale economie zoals Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, Belastingrecht en Formeel belastingrecht. Ook legt u een stevige basis op het gebied van omzetbelasting, waarmee u direct in de praktijk aan de slag kunt. Als laatste module in dit boeiende programma wordt ingegaan op ondernemingsrecht, een onmisbaar onderwerp om organisaties te begeleiden in de fiscaliteiten. U sluit het geheel af met een praktijkgerichte eindopdracht. Het programma is sterk praktijkgericht en biedt een uitstekende balans tussen inhoud en praktische toepassing. De lessen worden verzorgd door zeer ervaren docenten die in de fiscale praktijk werkzaam zijn.

Toelatingseisen

U wilt zich ontwikkelen tot allround fiscalist op HBO-niveau en ambieert een functie bij de Belastingdienst of in het bedrijfsleven, of een functie als fiscaal jurist voor particulieren.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Fiscale Economie - 2 jaar en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep