Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Leergang Fiscaal Recht

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Drachten - Toon alles  
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
11.885 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Deze unieke leergang biedt u een perfecte opstap tot allround fiscaal jurist. Tijdens deze leergang krijgt u inzicht in de belangrijkste kernvakken, waarmee u uw basiskennis verbreedt. Daarnaast ontwikkelt u een gedegen vakkennis van fiscale wetgeving. Deze combinatie maakt u erg breed inzetbaar. Hierdoor bent u in staat uw kennis binnen het gehele fiscale spectrum in te zetten, zowel ten behoeve van de Belastingdienst als het bedrijfsleven en particulieren. Het diploma levert mogelijk vrijstelling op in het HBO Bachelorprogramma Fiscaal Recht van Hogeschool Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

De leergang biedt u een afgerond geheel van basiskennis en specialistische kennis op fiscaal gebied en is speciaal afgestemd op werkenden. In de 1e fase van deze opleiding gaat u onder andere aan de slag met onderwerpen op het gebied van bedrijfsadministratie, bestuurlijke informatievoorziening en belastingrecht. In de 2e fase gaat u aan de slag met onder andere ondernemingsrecht, omzetbelasting en schenk-, erf- en overdrachtsbelasting. Doordat u de theorie direct in de praktijk kunt inbrengen, kunt u de leergang in 2 jaar afronden.

Toelatingseisen

Deze leergang is geschikt voor diegenen die zich graag willen ontwikkelen tot een breed inzetbare professional op fiscaal gebied.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Leergang Fiscaal Recht en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO Leergang Fiscaal Recht? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's