Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Omzetbelasting

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Drachten - Toon alles  
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
1.552 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Markus Verbeek Praehep biedt u met dit korte programma diepgaande kennis en inzicht op het gebied van de btw en belastingen van rechtsverkeer op HBO-niveau. Binnen de fiscale praktijk heeft iedere onderneming, groot en klein al snel te maken met omzetbelasting. Dat maakt dit onderwerp in de fiscale praktijk dan ook zo relevant. Het programma wordt verzorgd door ervaren fiscalisten die u op een praktijkgerichte manier meenemen in dit boeiende en veelzijdige onderwerp. Juist deze praktijkgerichte aanpak is zeer aansprekend. Hierdoor kunt u de theorie direct toepassen in uw eigen praktijk. Het diploma levert mogelijk vrijstelling op in de volledige opleiding HBO Bachelor Fiscaal Recht van Hogeschool Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

De deskundige docenten die dit programma verzorgen zijn actief in de praktijk van de omzetbelasting. Dat maakt het programma bij voorbaat al boeiend en erg praktijkgericht. Theorie en praktijk wisselen elkaar steeds af. U werkt opdrachten en cases uit. Binnen de module is aandacht voor onderwerpen als belastingplicht, grondslagen van de belasingplicht voor omzetbelasting, tarieven, vrijstelling van btw en wordt eveneens ingegaan op belastingen van rechtsverkeer zoals invoer en uitvoer, overdrachtsbelasting en assurantiebelasting.

Toelatingseisen

U heeft interesse in een kort programma dat zich specifiek toelegt op btw en belastingen van rechtsverkeer op HBO-niveau. Deze opleiding is zowel interesant voor medewerkers in een administratiekantoor die zich willen verdiepen in de btw, alsook medewerkers binnen bedrijven die met omzetbelasting te maken hebben.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Omzetbelasting en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO Omzetbelasting? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's