Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Payroll Professional

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle - Toon alles  
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
5.297 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Wilt u zich op HBO-niveau ontwikkelen tot professional op het gebied van arbeid en belonen? Dan is deze opleiding zeer geschikt voor u. Zo legt u een stevig fundament om uzelf te ontwikkelen tot payroll professional. U verdiept zich in arbeidsrecht en sociale verzekeringen, en in bedrijfseconomie en personeelsmanagement. Onder begeleiding van praktijkgerichte docenten werkt u aan opdrachten die u in uw eigen werkomgeving uitvoert. In dit veelzijdige programma verkrijgt u tevens het hooggewaardeerde 'Praktijkdiploma Loonadministratie'. Het diploma van deze opleiding vormt, in combinatie met het praktijkprogramma, tevens de propedeuse van de HBO Bachelor Management Payroll Services. U kunt dit diploma dan ook mogelijk inbrengen in de HBO Bachelor Management Payroll Services.

Aanpak en opzet

U ontwikkelt kennis en vaardigheden binnen het vakgebied van de payroll professional. U kunt deelnemen aan het examen voor het 'Praktijkdiploma Loonadministratie'. Deze opleiding wordt verzorgd door uiterst ervaren en deskundige docenten die zelf in de praktijk werkzaam zijn.

Toelatingseisen

U wilt zich op HBO-niveau scholen in het boeiende vakgebied van payroll.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Payroll Professional en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO Payroll Professional? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's