HBO Bachelor

HBO Register Belastingconsulent

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+5 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
3.750 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
3.750 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Bent u de ambitieuze fiscalist die voor zzp'ers, particulieren, ondernemers en MKB-bedrijven de fiscale zaken regelt? Deze unieke opleiding bereidt u uitstekend voor op het beroep van register belastingconsulent. U ontwikkelt zich tot de specialist die zowel de belastingaangiften verzorgt als de belastingplichtigen bijstaat in geschillen met de Belastingdienst. Een zeer belangrijke taak is het adviseren van uw klanten bij de toepassing van de fiscale wet- en regelgeving. Dit diploma kan mogelijk vrijstelling opleveren in het HBO Bachelorprogramma Fiscaal Recht van Hogeschool Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

In deze praktijkgerichte opleiding ontwikkelt u essentiƫle kennis van en inzicht in het fiscale domein, waarmee u direct aan de slag kunt. De theorie wordt steeds gekoppeld aan concrete en zeer herkenbare praktijkopdrachten, waarmee uw inzicht aanzienlijk wordt verdiept. Tijdens de opleiding bent u aspirant-lid van het Register Belastingadviseurs, waardoor u onder meer op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen in uw vakgebied.

Toelatingseisen

Deze praktijkgerichte opleiding is ontwikkeld voor diegenen die graag opgeleid willen worden tot allround belastingconsulent voor zzp'ers, particulieren, ondernemers en MKB.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Register Belastingconsulent en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep