HBO Bachelor

HBO SPD Bedrijfsadministratie

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+1 locations)
Tijdsduur
3,5 tot 4 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3,5 tot 4 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

HBO opleiding SPD Bedrijfsadministratie minor Accountancy - Markus Verbeek Praehep

Wilt u een carrière als financieel manager, controller, assistent-accountant of consultant? Bent u degene die het management straks adviseert over complexe financiële vraagstukken? Dan is deze officiële HBO Bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie een uitstekende keuze. De opleiding is uitdagend, maar ondernemingen vragen ook een grote mate van deskundigheid van hun hoofd Administratie of controller. Bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie, fiscaal en burgerlijk recht: met SPD Bedrijfsadministratie wordt u allround opgeleid en legt u een gedegen vakinhoudelijk fundament. SPD Bedrijfsadministratie is dé opleiding voor de administratieve professional van de toekomst! Markus Verbeek Praehep is veruit de grootste opleider voor accountants in Nederland met een uitstekende reputatie. De praktijkgerichte insteek maakt deze opleiding erg interessant en bijzonder boeiend.

Diploma

Deze HBO Bacheloropleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Daarmee bent u ervan verzekerd dat deze opleiding aan strenge, officiële kwaliteitseisen voldoet. U behaalt met deze opleiding het officiële Bachelorgetuigschrift 'HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie' van Hogeschool Markus Verbeek Praehep. Daarnaast mag u de titel BEc (Bachelor of Economics) voeren. Hogeschool NCOI is in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek) bevoegd om graden (Bachelor/Master) te verlenen.

Toekomstperspectief

Het SPD-programma biedt u de keuze om in 2 richtingen uit te stromen: controlling of accountancy. Als u voor accountancy kiest, dan neemt u tijdens de laatste fase van de opleiding direct deel aan een aantal AA-examens. Vervolgens kunt u direct doorstromen in de versnelde Post Bachelor Accountancy AA, gericht op de officiële certificering naar Accountant-Administratieconsulent (AA). Kiest u voor controlling, dan kunt u direct doorstromen in de Masteropleiding Finance & Control.

Toelatingseisen

U kunt aan de HBO Bacheloropleiding deelnemen met een HAVO-, VWO- of MBO-diploma niveau 4. Als u het diploma 'Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)' al heeft, dan doorloopt u een verkort programma. Bent u niet in het bezit van een van deze diploma's, dan kunt u instromen op basis van de 21+ regeling.

Kosten

Wil je meer weten over de kosten voor de HBO-opleiding SPD bedrijfsadministratie?

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO SPD Bedrijfsadministratie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep