Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Verslaglegging

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle - Toon alles  
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
6.013 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

U bent op zoek naar een opleiding op HBO-niveau waarin u de fijne kneepjes van de bedrijfsadministratie en interne verslaglegging leert. Dan is dit HBO-programma een uitstekende keuze voor u! De opleiding is sterk praktijkgericht en wordt verzorgd door ervaren docenten die zelf als financieel professional actief zijn. Het diploma kan mogelijk vrijstelling opleveren in de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Markus Verbeek Praehep is veruit de grootste opleider voor financiële professionals in Nederland met een uitstekende reputatie. Als u uw kennis en vaardigheden als financieel professional op HBO-niveau wilt ontwikkelen is deze opleiding een absolute aanrader.

Aanpak en opzet

Deze boeiende opleiding biedt een overzicht van de belangrijke facetten van de bedrijfsadministratie en de interne verslaglegging. Met deze opleiding ontwikkelt u kennis, inzicht en vaardigheden om uw rol als hooggekwalificeerd professional in de bedrijfsadministratie goed in te vullen.

Toelatingseisen

Deze praktische financieel-economische opleiding is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze mensen die zich vanuit een praktijkgericht perspectief op HBO-niveau verder willen specialiseren in de bedrijfsadministratieve richting.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Verslaglegging en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HBO Verslaglegging? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's