HBO Bachelor

HBO Verslaglegging

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
6.013 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
6.013 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

U bent op zoek naar een opleiding op HBO-niveau waarin u de fijne kneepjes van de bedrijfsadministratie en interne verslaglegging leert. Dan is dit HBO-programma een uitstekende keuze voor u! De opleiding is sterk praktijkgericht en wordt verzorgd door ervaren docenten die zelf als financieel professional actief zijn. Het diploma kan mogelijk vrijstelling opleveren in de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Markus Verbeek Praehep is veruit de grootste opleider voor financiƫle professionals in Nederland met een uitstekende reputatie. Als u uw kennis en vaardigheden als financieel professional op HBO-niveau wilt ontwikkelen is deze opleiding een absolute aanrader.

Aanpak en opzet

Deze boeiende opleiding biedt een overzicht van de belangrijke facetten van de bedrijfsadministratie en de interne verslaglegging. Met deze opleiding ontwikkelt u kennis, inzicht en vaardigheden om uw rol als hooggekwalificeerd professional in de bedrijfsadministratie goed in te vullen.

Toelatingseisen

Deze praktische financieel-economische opleiding is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze mensen die zich vanuit een praktijkgericht perspectief op HBO-niveau verder willen specialiseren in de bedrijfsadministratieve richting.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HBO Verslaglegging en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep