Cursussen & Trainingen

Kasstroomanalyse

Markus Verbeek Praehep, In Oudenoord 325 (+2 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.390 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.390 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

In deze interactieve training van onze businesspartner NIBE-SVV leert u op toegankelijke wijze een kasstroomoverzicht opstellen en interpreteren. Na afloop van deze training kunt u zelfstandig een kasstroomoverzicht van een MKB-onderneming opstellen, waarvan een kredietaanvraag of -revisie moet worden beoordeeld. Ook bent u in staat om een kasstroomoverzicht te interpreteren vanuit het gezichtspunt van de kredietverstrekker en een oordeel te vormen over de rendementsverwachtingen van investeringen van een MKB-onderneming. Uw verworven inzichten in de theorie koppelt u via afwisselende werkvormen en actuele casuïstiek direct aan de praktijk. U kunt onmiddellijk met uw nieuwe kennis en vaardigheden aan de slag.

Aanpak en opzet

Doel van deze interactieve training is dat u kennis en inzichten ontwikkelt waarmee u kasstroomoverzichten op de juiste wijze kunt opstellen en interpreteren. Alle begrippen worden hierbij in de juiste context behandeld en geplaatst, waardoor u ze ook daadwerkelijk leert toepassen. Niet alleen krijgt u op de praktijk georiënteerde vakkennis aangereikt, u ontwikkelt ook alle nodige vaardigheden om aan de hand van kasstromen de rendementsverwachtingen van investeringen te beoordelen. Deze training wordt verzorgd door zeer ervaren topdocenten die zelf actief zijn in de praktijk.

Toelatingseisen

De training is ontwikkeld voor medewerkers zakelijke kredietverlening, (beginnende) kredietbeoordelaars en financieringsspecialisten.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Kasstroomanalyse en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep