Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Master Finance & Control (MFC)

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle - Toon alles  
24 maanden
   
HBO Master
Nederlands
Deeltijd
18.565 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

NCOI biedt u een zeer praktijkgerichte en actuele, door de NVAO geaccrediteerde, Masteropleiding Finance & Control. Deze unieke opleiding is speciaal ontwikkeld voor u als financieel professional, financieel manager of controller. U gaat aan de slag met de integrale financiële besturing van organisaties in de profit- en non-profitsector. Met deze kennis en kunde op zak heeft u op het hoogste niveau zicht op financieel-economische aspecten binnen uw organisatie. U levert met uw deskundigheid op financieel vlak een belangrijke bijdrage aan de bestuurbaarheid van de organisatie. Bovendien speelt u op hoog niveau een rol bij strategische besluitvorming en de sturing van bedrijfsprocessen. Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI, businesspartner van Markus Verbeek Praehep. Als u kiest voor deze opleiding bent u verzekerd van een praktijkgerichte aanpak, absolute topdocenten en een programma dat uitstekend te combineren is met een drukke baan.

Aanpak en opzet

De opleiding is opgebouwd uit 2 fases. 
In fase 1 doorloopt u een modulair programma, waarin u direct aan de slag gaat met de kern van finance en control. Zo gaat u aan de slag met bestuurlijke informatieverzorging, financiering en treasury, ondernemings- en fiscaal recht en financial accounting. Deze 1e fase bestaat uit 4 Masterclasses, die u elk afsluit met een eind­opdracht of case. Tot slot rondt u fase 1 als geheel af met een integrale opdracht. Hierin brengt u alle kennis en vaardigheden die u in deze fase heeft opgedaan samen.

In Fase 2 volgt u 3 Masterclasses. Het topprogramma biedt u een strategische verbreding. Hierin ligt meer de nadruk op managerial control. U ontwikkelt diepgaande kennis en vaardigheden in strategie, managementcontrol, riskmanagement, governance en compliance. 

U sluit deze Masteropleiding af met een eind­scriptie. U krijgt een persoonlijke scriptiebegeleider toegewezen, die volledig gespecialiseerd is in uw vakgebied. Uw scriptiebegeleider ondersteunt en begeleidt u om tot een optimaal resultaat te komen. Tijdens de gehele opleiding doorloopt u een ontwikkelingsprogramma. Hiermee wordt u optimaal voorbereid op uw afstuderen.

U studeert bij ons zeer flexibel. De opleiding is opgebouwd uit losse modules met een vaste afronding. U hoeft ze dus niet per se in een bepaalde volgorde of tempo te volgen. NCOI ontwikkelt opleidingen voor werkend Nederland. Daarom sluiten onze bijeenkomsten goed aan bij uw drukke werkweek. Deze opleiding duurt 2 jaar. U volgt eens per week een avondbijeenkomst of eens per 2 weken een dagbijeenkomst. 

Wat onze opleidingen extra interessant maakt, is de sterke praktijkgerichtheid. Dit bereiken wij onder andere met zeer ervaren topdocenten, die zelf actief zijn in de praktijk. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd door NCOI University. Hierbij spelen 2 aspecten een belangrijke rol. Enerzijds zijn ze inhoudelijk zeer deskundig, anderzijds zijn ze didactisch zeer sterk onderlegd. Deze docenten maken de bijeenkomsten inspirerend, afwisselend en uitdagend. 

U gaat tijdens de bijeenkomsten actief aan de slag met de theorie, opdrachten, cases en praktijksituaties. Ook voert u opdrachten uit in uw eigen werkomgeving. Zo kunt u wat u geleerd heeft, direct toepassen op de praktijk en ook daarvan weer leren. U zult merken dat dit een erg plezierige, inspirerende en effectieve manier van leren is. 

De opleiding staat onder inhoudelijke leiding van prof. dr. Frans A. Roozen, hoogleraar Management Accounting & Control. De Master Finance & Control wordt in het Nederlands verzorgd.

Toelatingseisen

U bent een hoger opgeleide professional op financieel gebied. U bent bijvoorbeeld hoofd financiële administratie, controller of lid van een managementteam verantwoordelijk voor financiële implicaties.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Master Finance & Control (MFC) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Master Finance & Control (MFC)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's