HBO Master

Masterprogramma Controlling

Markus Verbeek Praehep, In Eindhoven (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
8.480 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
8.480 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Beheersing en besturing van de primaire processen is bepalend voor bedrijfsresultaten en dus voor de continuïteit van de onderneming. Managementcontrol, finance en control, en bestuurlijke informatievoorziening spelen hierin een cruciale rol. Ook zijn dit de elementaire onderwerpen waar u zich als controller mee bezighoudt. U kunt dus een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van uw organisatie. Het Masterprogramma Controlling biedt u de volledige ontwikkeling die u nodig heeft om deze waardevolle bijdrage te leveren. U ontwikkelt kennis en vaardigheden, maar ook de juiste attitudecomponenten. Dit combineren wij met hoge kwaliteit en een sterke praktijkgerichtheid. Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI, businesspartner van Markus Verbeek Praehep. U rondt het Masterprogramma af met een diploma van NCOI. Dit diploma kan mogelijk vrijstelling opleveren in de Master Finance & Control (MFC).

Aanpak en opzet

Het programma is opgebouwd uit 3 Masterclasses. U doet kennis en kunde op om succesvol bij te dragen aan de realisatie van strategische organisatiedoelstellingen. Zo ontwikkelt u zich vergaand op het vlak van bestuurlijke informatieverzorging. Daarnaast leert u alles over sturen op financiële en niet-financiële cijfers en krijgt u daarvoor onder andere de juiste besturings- en beheersingsinstrumenten aangereikt. Na afronding van dit programma zijn uw kennis en vaardigheden op het gebied van financiering en treasury dusdanig ontwikkeld dat u een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de continuïteit en winstdoelstellingen van uw organisatie. Dit doet u onder andere door risico's in te schatten en af te wenden, en door kansen te benutten.
Tijdens dit unieke programma gaat u zelf op zoek naar uw mogelijkheden en uitdagingen. Met behulp van uiteenlopende, praktijkgerichte werkvormen gaat u aan de slag met de ontwikkeling van uw persoonlijke kwaliteiten als financieel professional. U wordt hierin begeleid door een ervaren docent met veel praktijkervaring.

Toelatingseisen

U bent een ambitieuze (aankomende) controller en u wilt uw kennis van de kernactiviteiten binnen dit vakgebied op Masterniveau verder ontwikkelen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Masterprogramma Controlling en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep