HBO Master

Masterprogramma Financieel Manager

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
5.755 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
5.755 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Een organisatie kan alleen succesvol zijn wanneer helder is welke processen een positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat. Een goede vastlegging en besturing hiervan is dus van groot belang. Goed financieel management zorgt voor een optimale relatie tussen organisatiestrategie en de financiële implicaties hiervan. Daarnaast draagt het in belangrijke mate bij aan het beperken van risico's en het benutten van mogelijkheden. U als financieel manager speelt hierin een cruciale rol. Met dit Masterprogramma Financieel Manager ontwikkelt u de kennis, kunde en houding om die rol met succes te vervullen. U gaat op praktijkgerichte wijze aan de slag met alle aspecten van managementaccounting en -control en financial accounting. U rondt het Masterprogramma af met een diploma van NCOI. Dit diploma kan mogelijk vrijstelling opleveren in de Masteropleiding Finance & Control (MFC) of de MBA-opleiding voor Controllers.

Aanpak en opzet

Het programma is opgebouwd uit 2 Masterclasses. U ontwikkelt kennis en capaciteiten waarmee u financiële aspecten optimaal betrekt in beslissingen. U draagt bij aan een succesvolle implementatie van doelstellingen en overziet daarbij de financiële consequenties. Daarnaast leert u sturen op financiële en niet-financiële cijfers. Na afronding van dit programma zijn uw kennis en vaardigheden op het gebied van accounting volledig ontwikkeld. U bent bijvoorbeeld in staat jaarverslagen op te stellen en jaarrekeningen te analyseren. U houdt hierbij onder andere rekening met specifieke voorschriften voor commerciële verenigingen en stichtingen, zorginstellingen, instellingen volkshuisvesting, banken en verzekeraars.
Tijdens dit unieke programma gaat u zelf op zoek naar uw mogelijkheden en uitdagingen. Met behulp van uiteenlopende, praktijkgerichte werkvormen gaat u aan de slag met de ontwikkeling van uw persoonlijke kwaliteiten als financieel professional. U wordt hierin begeleid door een ervaren docent met veel praktijkervaring.

Toelatingseisen

U bent een ambitieuze financial die zich op Masterniveau wil ontwikkelen op het gebied van managementcontrol en cost accounting. Door uw brede spectrum aan activiteiten heeft u sterke behoefte aan meer kennis en kunde op dit vlak. Dit Masterprogramma is bijzonder waardevol gebleken voor financieel managers en controllers.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Masterprogramma Financieel Manager en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep