Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

MBA Kostencalculatie

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom - Toon alles  
4 maanden
   
MBA
Nederlands
Deeltijd
861 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Het onderdeel Kostencalculatie is gericht op het overbrengen van basiskennis van het berekenen van de kosten binnen organisaties. Het programma bevat onder andere de volgende onderdelen: kostensoorten, budgettering, masterbudgetten en kostenverbijzonderingsmethodes. Deze module kan mogelijk worden ingebracht in diverse financiële opleidingen, waaronder de HBO Bacheloropleidingen Accountancy, SPD Bedrijfsadministratie en Management Payroll Services van Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Onder leiding van zeer ervaren vakdocenten wordt u op uiterst gedegen wijze voorbereid op het examen.
Tijdens de module heeft u toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vindt u alle informatie over de module en de examens. U kunt via deze omgeving ook makkelijk communiceren met uw medestudenten en de docent.

Diploma

U sluit de module af met een digitaal examen. Als u het examen met een voldoende afrondt, dan ontvangt u het certificaat MBA Kostencalculatie' van Markus Verbeek Praehep. Dit certificaat kan mogelijk worden ingebracht in diverse financiële opleidingen, waaronder de HBO Bacheloropleidingen Accountancy en SPD Bedrijfsadministratie van Markus Verbeek Praehep. Indien u dit examen ook wilt afleggen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering, dan dient u zich hier separaat voor aan te melden.

Toelatingseisen

Deze module is zeer interessant en waardevol voor iedereen die een financieel-administratieve functie vervult en een kaderfunctie heeft of ambieert.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBA Kostencalculatie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over MBA Kostencalculatie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's