MBO Bedrijfsadministrateur niveau 4 (BBL)

Markus Verbeek Praehep, In Den Haag (+14 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
6.715 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
6.715 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Lijkt het u interessant om als zelfstandig bedrijfsadministrateur aan de slag te gaan? Dan is deze opleiding zeer geschikt voor u. U krijgt namelijk inzicht in onder andere crediteurenadministratie, het beheren van de kas en het bijhouden van het kasboek, het bankboek en het assisteren bij periodieke verslaglegging. U ontwikkelt ook de nodige vaardigheden op het gebied van communicatie en projectmatig werken. Kortom, alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn in uw (toekomstige) functie als bedrijfsadministrateur. Deze unieke opleiding wordt afgerond met het officieel erkende diploma 'MBO Bedrijfsadministrateur, niveau 4'. Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI, businesspartner van Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Deze praktijkgerichte opleiding is speciaal ontwikkeld om werken en leren te combineren. Zo leert u alles over de belangrijkste thema's van bedrijfsadministratie. Deze opleiding bestaat uit een aantal modules, een stage, een verdiepingsmodule en een begeleidingsprogramma. U volgt de module Boekhouden en administratie voordat u de module Periodeafsluiting en belastingaangifte volgt.
In de modules gaat u aan de slag met theorie en vaardigheden. Tijdens uw stage werkt u aan uw beroepspraktijkvaardigheden. Dit houdt in dat u de theorie gaat toepassen in de praktijk. Zo krijgt u ervaring met het beroep. Deze ervaring zal voor u bijzonder waardevol zijn. In het begeleidingsprogramma kunt u onder andere vragen stellen en werken aan extra leerstof. U wordt tijdens uw opleiding begeleid door een studiebegeleider.

Toelatingseisen

Deze opleiding is buitengewoon geschikt voor een financieel-administratief medewerker of een medewerker controlling die zich wil ontwikkelen op erkend MBO-niveau.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBO Bedrijfsadministrateur niveau 4 (BBL) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep