MBO Boekhouden en Financiële Administratie

Markus Verbeek Praehep, In Eindhoven (+14 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.425 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.425 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Een goede boekhouding en financiële administratie zijn voor elke organisatie van belang. Wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd, kan dit voor bedrijven grote gevolgen hebben. Als medewerker binnen de boekhouding of financiële administratie is het dan ook belangrijk om goed te weten hoe u moet boekhouden, rapporteren, dagboeken en hoe u administraties kunt inrichten. Wilt u deze aspecten op een goede manier aanleren? Dan is deze opleiding zeer interessant voor u. Na het afronden van de opleiding ontvangt u een diploma dat u kunt inbrengen in een verkort programma op weg naar erkende MBO-opleidingen.

Aanpak en opzet

Deze korte en zeer praktijkgerichte opleiding is speciaal ontwikkeld zodat u werken en leren kunt combineren. U volgt inspirerende bijeenkomsten en u kunt gebruikmaken van een zeer moderne online leeromgeving. Dit in combinatie met uw werkomgeving maakt deze opleiding uniek. U ontwikkelt de kennis en vaardigheden die u nodig heeft als professioneel medewerker boekhouding en financiële administratie. De opleiding wordt verzorgd door docenten met veel ervaring binnen uw dagelijkse beroepspraktijk. Naast de bijeenkomsten voert u verschillende praktijkopdrachten uit, waarin u alles wat u geleerd heeft kunt toepassen.

Toelatingseisen

U wilt zich ontwikkelen in de richting van boekhouden en financiële administratie op MBO-niveau. Ook als u uw kennis en vaardigheden op dit gebied wilt opfrissen, is deze opleiding heel geschikt.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBO Boekhouden en Financiële Administratie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep