MBO Debiteuren- en Crediteurenbeheer

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+14 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.425 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.425 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Wilt u zich ontwikkelen tot professioneel debiteurenbeheerder? Dan is deze opleiding op MBO-niveau een heel goede keuze voor u. Als medewerker debiteurenbeheer houdt u uitstaande vorderingen bij. Ook het op de juiste wijze beheren en bewaken van debiteuren is een taak van de debiteurenbeheerder. Dit leidt ertoe dat uitstaande rekeningen sneller worden betaald, terwijl de klanten voor het bedrijf behouden blijven. Tijdens deze opleiding besteedt u ook uitgebreid aandacht aan crediteurenbeheer. Zoals u wellicht weet, is een goed debiteuren- en crediteurenbeheer van essentieel belang voor een goed functionerende financiële administratie. Na afronding van de opleiding ontvangt u een diploma.

Aanpak en opzet

De opleiding wordt verzorgd door docenten met veel ervaring binnen uw dagelijkse beroepspraktijk. Naast de bijeenkomsten voert u verschillende praktijkopdrachten uit, waarin u alles wat u leert kunt toepassen. Dit maakt u al meteen succesvol in uw werk.

Toelatingseisen

U zoekt een zeer praktijkgerichte opleiding op het gebied van debiteuren- en crediteurenbeheer. Als u (aankomend) medewerker bent op een financiële administratie, is deze opleiding heel interessant voor u.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBO Debiteuren- en Crediteurenbeheer en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep