Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

MBO Junior Assistent-Accountant niveau 4 (BBL)

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Drachten, Eindhoven - Toon alles  
   
MBO
Nederlands
Deeltijd
6.715 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Als junior assistent-accountant komt u in aanraking met de interessante aspecten van accountancy. Om deze assisterende rol goed te kunnen vervullen heeft u kennis en vaardigheden nodig. Deze kennis en vaardigheden kunt u ontwikkelen tijdens deze erkende MBO-opleiding op niveau 4. Zo leert u alles op het gebied van boekhouden, het voeren van administraties en subadministraties. Ook leert u de dagboeken bij te werken, periodeafsluitingen te doen en voorbereidingen te treffen voor belastingaangiften. U wordt begeleid door uitstekende docenten met ruime ervaring in de accountancy. Zij zullen de lessen precies laten aansluiten op uw eigen werkpraktijk, kennis en vaardigheden. Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI, businesspartner van Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Deze praktijkgerichte opleiding is speciaal ontwikkeld om werken en leren te combineren. Zo leert u alles over de belangrijkste thema's van accountancy. Deze opleiding bestaat uit een aantal modules, een stage, verdiepingsmodules en een begeleidingsprogramma. U volgt de basismodules Boekhouden en administratie en Periodeafsluiting en belastingaangifte in een vaste volgorde: eerst gaat u aan de slag met boekhouden en daarna met de periodeafsluiting.

In de modules gaat u aan de slag met theorie en vaardigheden. Tijdens uw stage werkt u aan uw beroepspraktijkvaardigheden. Dit houdt in dat u de theorie gaat toepassen in de praktijk. Zo krijgt u ervaring met het beroep. Deze ervaring zal voor u bijzonder waardevol zijn. In het begeleidingsprogramma kunt u onder andere vragen stellen en werken aan extra leerstof. U wordt tijdens uw opleiding begeleid door een studiebegeleider.

Toelatingseisen

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die belangstelling heeft voor administratie en accountancy en opgeleid wil worden op volledig MBO-niveau 4. U werkt bijvoorbeeld in een financieel-administratieve functie en wilt overstappen naar de accountancy. Of u bent al assistent-accountant en u wilt zich verder ontwikkelen. Daarnaast is deze opleiding ook uitermate geschikt voor iedereen die zich goed wil voorbereiden op een overstap naar een mooie loopbaan in de accountancy.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBO Junior Assistent-Accountant niveau 4 (BBL) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over MBO Junior Assistent-Accountant niveau 4 (BBL)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's