Volwassenenonderwijs

MHBO Belastingassistent

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.193 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.193 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Alle bedrijven hebben te maken met belastingwetten. Wilt u uw fiscale kennis vergroten? Dan is de opleiding MHBO Belastingassistent een goede keuze. Het accent van deze opleiding ligt op de inkomsten- en loonbelasting. Ook de vennootschaps- en omzetbelasting komen aan de orde. Na het volgen van de opleiding MHBO Belastingassistent kunt u eenvoudige aangiften verzorgen en een goede ondersteuning bieden aan fiscalisten bij een belastingadvieskantoor of administratiekantoor.

Aanpak en opzet

De combinatie van inspirerende bijeenkomsten, een moderne online leeromgeving en uw werkomgeving maakt deze opleiding uniek. U ontwikkelt brede kennis en vaardigheden die u nodig heeft als succesvol medewerker financiƫle administratie op het gebied van fiscale wetgeving. De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten, die uw dagelijkse beroepspraktijk uitstekend begrijpen. Daarnaast voert u verschillende praktijkopdrachten uit.

Toelatingseisen

U bent bijvoorbeeld een (financieel-)administratief medewerker, medewerker boekhouding en salarisadministrateur en u wilt zich breed ontwikkelen op fiscaal gebied. Met deze MHBO-opleiding kunt u uw kennis en vaardigheden op dit gebied opfrissen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MHBO Belastingassistent en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep