Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Oriëntatie op de Beroepspraktijk

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
2 maanden
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd
517 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Deze module geeft inzicht in algemene aspecten van het beroep van financieel professional. De werking van beroepsorganisaties en relevante regelgeving worden hierbij aan de orde gesteld. Deze module is onderdeel van de HBO Bacheloropleidingen SPD Bedrijfsadministratie en Accountancy van Markus Verbeek Praehep.

Aanpak en opzet

Onder leiding van zeer ervaren vakdocenten wordt u op uiterst gedegen wijze voorbereid op het examen.
Tijdens de module heeft u toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vindt u alle informatie over de opleiding en de examens. U kunt via deze omgeving ook makkelijk communiceren met uw medestudenten en de docent.

Diploma

U sluit de module af met een praktijkgerichte moduleopdracht. Indien u de opdracht afrondt met een voldoende, ontvangt u het certificaat Oriëntatie op de Beroepspraktijk'. Dit certificaat kan mogelijk worden ingebracht in de HBO Bacheloropleidingen SPD Bedrijfsadministratie en Accountancy van Markus Verbeek Praehep.

Toelatingseisen

Deze module is zeer interessant en informatief voor onder andere (aankomende) medewerkers accountantskantoren, belastingkantoren en administrateurs in het MKB die zich willen oriënteren op het beroep van financieel professional.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Oriëntatie op de Beroepspraktijk en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Oriëntatie op de Beroepspraktijk? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's