HBO Master

Post Bachelor Leergang Riskmanagement - 1 jaar

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
5.500 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
5.500 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Bedrijfsvoering is onlosmakelijk verbonden met risico's. Deze kunnen de continuïteit van een organisatie in gevaar brengen. Met succesvol riskmanagement kunt u dit voorkomen. Bovendien kunt u met effectief riskmanagement bijdragen aan een verbetering van de bedrijfsprocessen en dus ook kansen benutten. Op die manier levert u een zeer waardevolle bijdrage aan het succes van uw organisatie. Met deze Post Bachelor Leergang Riskmanagement tilt u uw kennis en kunde binnen dit boeiende vakgebied naar een nog hoger niveau. U leert riskmanagement integraal benaderen. U beziet hierdoor niet ieder risico op zich, maar behandelt ze in een breder verband met onderlinge samenhang. Hierdoor wordt beheersing effectiever en controle eenvoudiger. Daarnaast krijgt u inzichten en vaardigheden aangereikt waarmee u hierbinnen succesvol een initiërende en coördinerende taak vervult.

Aanpak en opzet

Riskmanagement vormt een steeds belangrijker onderdeel binnen bedrijfsvoering. Om uw rol op dit gebied effectief te kunnen vervullen is het van belang dat u risico's in hun onderlinge samenhang benadert en continu inventariseert. Een juiste analyse en interpretatie van deze risico's is de volgende stap en hierbij is het cruciaal dat u ondernemingsbelang voortdurend voorop stelt. In deze fase is het belangrijk dat u activiteiten en communicatie goed coördineert. Ook moet u steeds blijven afwegen welke risico's aanvaardbaar zijn en welke risico's moeten worden afgedekt.
Deze unieke Post Bachelor Leergang Riskmanagement voorziet u op hoog niveau van alle kennis en kunde om risicomanagement optimaal in te vullen. Zo krijgt u het benodigde inzicht in relevante bedrijfseconomische aspecten en leert u risico's optimaal te inventariseren, analyseren en beheersen. Hierin betrekt u op passende wijze wet- en regelgeving, en governance. Daarnaast ontwikkelt u uw adviesvaardigheden, die onmisbaar zijn bij een goede uitoefening van uw taken. Tijdens de gehele opleiding wordt u gestimuleerd en uitgedaagd om wat u leert toe te passen op en in de dagelijkse praktijk. U wordt hierin uitstekend begeleid door topdocenten uit de praktijk.

Toelatingseisen

U bent administrateur, controller of auditor. U wilt uw vakkennis op het gebied van riskmanagement vergroten en naar een hoger niveau tillen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Post Bachelor Leergang Riskmanagement - 1 jaar en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep