Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Post HBO Accountancy AA

Markus Verbeek Praehep
Samenvatting
Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
   
HBO Master
Nederlands
Deeltijd
5.520 EUR

Videopresentatie

In deze filmpjes vertellen onze studenten en docenten waarom ze zijn gaan studeren of les zijn gaan geven bij Markus Verbeek Praehep. De studenten vertellen wat de studie hun heeft opgeleverd, hoe het was om de studie te combineren met hun werk en privésituatie en ze delen hun tips met jou.

Over deze opleiding

Een AA-certificering is voor accountants van groot belang. U bent met een AA-certificaat namelijk niet alleen perfect opgeleid voor het beroep accountant, maar u bent ook in het bezit van een officiële erkenning om het beroep uit te voeren. Deze combinatie maakt u bijzonder effectief in uw werk en biedt uw werkgever de zekerheid dat u een officieel certificaat heeft. Deze Post HBO Accountancy AA biedt u de kans om het theoretische deel van deze certificering te behalen. U dient hierna alleen nog het praktijkgedeelte af te ronden om de officiële AA-certificering te behalen. U wordt uitstekend opgeleid in een intensief en boeiend programma, dat officieel is aangewezen door de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding (CEA).

Aanpak en opzet

De opleiding sluit volledig aan bij de actuele exameneisen en bestaat uit 4 modules. De lessen worden verzorgd door ervaren financieel professionals, die midden in de praktijk staan. U neemt tijdens het programma deel aan de landelijke examens, die alle onder auspiciën van de Vereniging van Aangewezen Accountancyscholen (VAAC) worden afgenomen.

Toelatingseisen

U bent werknemer op een accountancykantoor en wilt als gecertificeerd accountant klanten uit het midden- en kleinbedrijf bedienen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Markus Verbeek Praehep

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...


Lees meer over Markus Verbeek Praehep

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Post HBO Accountancy AA en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep

Marathon 7
1213 PD Hilversum

 Bekijk telefoonnummer
www.mvp.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Post HBO Accountancy AA? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's