HBO Bachelor

Praktijkdiploma Assistent Controller

Markus Verbeek Praehep, In Rotterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
5.400 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
5.400 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

In deze opleiding werkt u stevig aan uw toekomst. U krijgt alle benodigde kennis en vaardigheden aangereikt die u nodig heeft in uw ondersteunende rol van assistent-controller. Denk hierbij aan het bewaken van de financieel bedrijfskundige processen en geldstromen en het zorgdragen voor een goede informatievoorziening. Bovendien behaalt u met dit programma tegelijkertijd de beide praktijkdiploma's 'Moderne Bedrijfsadministratie' en 'Bestuurlijke Informatievoorziening'. Deze boeiende opleiding biedt dus uitstekende perspectieven. Het diploma kan bovendien mogelijk vrijstelling opleveren in de HBO Bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie. Markus Verbeek Praehep is veruit de grootste opleider voor financiƫle professionals in Nederland met een uitstekende reputatie. Het programma is zo ontwikkeld, gepland en georganiseerd dat het prima is te combineren met een drukke baan.

Aanpak en opzet

De opleiding wordt gekenmerkt door een zeer grote praktijkgerichtheid. Uw ervaren docent begeleidt u tijdens de bijeenkomsten. Daarnaast ontvangt u ondersteuning via e-Connect. De docent kent uw dagelijkse praktijk en zal voortdurend verbanden leggen tussen de theorie en uw praktijk. In deze opleiding wordt u uitstekend voorbereid op de examens MBA en BIV.

Toelatingseisen

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor iedereen die een kaderfunctie heeft op financieel-administratief gebied of deze ambieert. De opleiding is zeer geschikt voor assistent-controllers van wie, naast het voeren van de administratie, een bredere rol wordt verwacht in de beheersing van de verschillende bedrijfsprocessen.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Praktijkdiploma Assistent Controller en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep