Volwassenenonderwijs

Praktijkdiploma Bestuurlijke Informatievoorziening

Markus Verbeek Praehep, In Amsterdam (+6 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
826 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
826 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Een goede bestuurlijke informatievoorziening is essentieel om ondernemingen te beheersen en sturen. Betrouwbaarheid, tijdigheid en volledigheid van informatie zijn uitermate belangrijk voor het management van een organisatie. De managers baseren hier hun beslissingen immers op. Met dit korte, praktijkgerichte programma Bestuurlijke Informatievoorziening ontwikkelt u zich tot een uiterst waardevolle bedrijfsadministrateur voor uw organisatie en een professionele gesprekspartner van directie en management. U wordt wegwijs gemaakt in de boeiende wereld van diverse bedrijfsprocessen en de verschillen hiertussen bij organisaties. Ook leert u welke informatie van belang is voor de ondersteuning van het management. U bereidt zich met deze opleiding uitstekend voor op het examen, zodat u deze opleiding kunt afronden met een officieel diploma. U kunt dat diploma mogelijk als vrijstelling inbrengen in de HBO Bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie.

Aanpak en opzet

Tijdens deze opleiding krijgt u praktisch toepasbare kennis aangereikt op het gebied van soorten organisaties, processen en informatievoorziening. De bijeenkomsten zijn zeer praktijkgericht vormgegeven en u wordt begeleid door zeer ervaren docenten. Zij geven u de ruimte om vragen te stellen en leggen verbanden tussen de praktijk en de theorie. Ook ontvangt u extra ondersteuning via e-Connect. Tijdens de bijeenkomsten wordt u uitstekend voorbereid op het examen Bestuurlijke Informatievoorziening.

Toelatingseisen

U wilt, als (aankomend) bedrijfsadministrateur, meer inzicht krijgen in het beheersen van bedrijfsprocessen. U bent immers degene die aan de hand van administratie de benodigde informatie moet leveren om de onderneming op een adequate manier te kunnen besturen. Deze opleiding biedt u op praktische wijze inzicht in de diverse soorten organisaties, de processen die daar spelen en de manier waarop u de juiste informatie tijdig en betrouwbaar bij management en directie aanlevert.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Praktijkdiploma Bestuurlijke Informatievoorziening en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiƫle markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep