Praktijkdiploma Financieel Assistent

Markus Verbeek Praehep, In Apeldoorn (+24 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
1.352 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
1.352 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

In deze opleiding werkt u stevig aan uw toekomst. U bereidt zich tijdens de bijeenkomsten uitstekend voor op de examens Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie. Zo behaalt u na afloop van de opleiding 3 officiële diploma's: het 'Basiskennis Boekhouden', het 'Basiskennis Calculatie' en het 'Praktijkdiploma Financieel Assistent'. Dit biedt u mooie kansen op de arbeidsmarkt en deze diploma's worden dan ook erg gewaardeerd door het werkveld.

Aanpak en opzet

U krijgt op zeer praktijkgerichte wijze bruikbare kennis aangereikt op het gebied van dagboeken, journaliseren, presenteren en rapporteren. Ook verkrijgt u inzicht in alle relevante juridische aspecten. Daarnaast leert u alles over goederenhandel, kostprijscalculaties en het grafisch presenteren van gegevens. Tijdens deze opleiding wordt u uitstekend voorbereid op de examens Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie. U wordt begeleid door een ervaren docent die uw dagelijkse praktijk goed kent.

Toelatingseisen

U vervult een administratieve functie of u wilt deze gaan vervullen, en u wilt zich optimaal voorbereiden op de examens Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Praktijkdiploma Financieel Assistent en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep