Volwassenenonderwijs

Praktijkdiploma Houder Administratiekantoor

Markus Verbeek Praehep, In Breda (+24 locations)
Taal
Nederlands
Prijs
7.039 EUR
Studievorm
Deeltijd
Taal
Nederlands
Prijs
7.039 EUR
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Videopresentatie

Over deze opleiding

Veel ondernemers verstaan hun eigen vak goed. Bij een eigen onderneming komt echter ook een financiële administratie kijken. De kennis en kunde, tijd of interesse daarvoor is vaak niet aanwezig. Daarom schakelen veel bedrijven daarvoor een administratiekantoor in. Wilt u zo´n administratiekantoor succesvol runnen? Dan heeft u daarvoor specifieke kennis nodig van de financiële administratie van ondernemingen in zowel midden- en kleinbedrijf als de dienstverlenende sector. Daarnaast dient u te beschikken over relevante fiscale kennis, en wet- en regelgeving. De opleiding voor 'Praktijkdiploma Houder Administratiekantoor' voorziet u van alle kennis en kunde die u nodig heeft. Daarnaast geven de officiële diploma's uw (potentiële) klanten de garantie dat u over alle professionele competenties beschikt die zij van u mogen verwachten.

Aanpak en opzet

U wordt tijdens de bijeenkomsten uitstekend voorbereid op uw examens. De praktijkgerichte aanpak is het belangrijkste pluspunt van deze boeiende opleiding. De opleiding wordt verzorgd door ervaren praktijkdocenten. Zij zorgen voor interactieve bijeenkomsten waar veel ruimte is voor discussie en casuïstiek. Ook maakt u tijdens de bijeenkomsten veel oefenexamens. De opleiding bestaat uit 9 modules. In de loop van de opleiding behaalt u verschillende diploma's, die gezamenlijk het gewilde 'Praktijkdiploma Houder Administratiekantoor' opleveren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het 'Praktijkdiploma Boekhouden', het 'Praktijkdiploma Loonadministratie' en het certificaat 'Belastingwetgeving' van het diploma 'Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)'. Beschikt u al over een van deze diploma's of certificaten? Dan kunt u een verkort programma doorlopen.

Diploma

U rondt iedere module af met een digitaal examen. Behaalt u een voldoende voor de online examens, dan ontvangt u de waardevolle diploma's 'Praktijkdiploma Houder Administratiekantoor', 'Praktijkdiploma Basiskennis Boekhouden', 'Praktijkdiploma Basiskennis Calculatie' en het 'Praktijkdiploma Loonadministratie' van Hogeschool Markus Verbeek Praehep. Wilt u deze examens en diploma's ook halen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering? Met deze opleiding bent u daar uitstekend op voorbereid. U kunt zich hier zelf separaat voor aanmelden.

Toelatingseisen

U wilt zich ontwikkelen als professioneel houder van een administratiekantoor.

Kosten

De kosten zijn exclusief eventuele locatie- en arrangementskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Praktijkdiploma Houder Administratiekantoor en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Markus Verbeek Praehep
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Accountants, payroll professionals, fiscalisten, salarisadministrateurs en controllers staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Tegen de achtergrond van maatschappelijk wantrouwen, onrustige financiële markten, woekerproducten en bonusculturen schuiven zij steeds verder naar voren als 'de nieuwe zekerheid'. Zij zijn de betrouwbare...

Lees meer over Markus Verbeek Praehep